Szukam

Mężczyzna
Para mężczyzna i mężczyzna
Cel poszukiwań:
znajomość
rozmowy
robienie zdjęć

Informacje osobowe

Znak zodiaku: Skorpion
Orientacja seksualna: gej/lesbijka
Stan cywilny: wolny związek

Preferencje i upodobania seksualne

footfetish
seks oralny
sikanie
seks w miejscu publicznym
seksowna bielizna
podglądanie

Opis osobisty

Ask for English version.

Ahoj (pánové),

ano, jsem zadaný, ano, jsem na erotické seznamce. Z vlastních důvodů. A taky proto, že zatím jsem nenašel lepší způsob, jak se seznámit s muži na muže. Zezačátku možná trošku nepřístupný, snažím se si trošku chránit soukromí před těmi, u kterých to vidím jako potřebné. Povahově jsem pohodář, se smyslem pro humor a inteligencí. Fyzicky, jak je vidět, tzv. "méďa", snad ne úplnej zjev 😆

Mám rád, když zpráva začne pozdravem, a když je jakž takž bez chyb. Neřeším ničí vztahové problémy, to je každého věc, stejně jako u mě.

Co a koho hledám? Normálního chlapa +- v mém věku a o něco staršího, se kterým se dá pokecat nejen o sexu (ono to klasické "co máš rád" a "kolikrát jsi dnes stříkal" se celkem rychle omrzí) a ideálně zajít někam ven. Fyzicky se mi líbí typ něco jako já.

Co a koho nehledám? Jednorázovky, lidi ve finanční tísni, nadržence, kteří už neví, kam by ho strčili. Fyzicky mě moc neberou výrazně starší, vyhublí ani namakaní chlapi. A vyholení 🤭 A smraďoši 🙈

Jsme na stránce, na jaké jsme, takže nemá cenu si tu namlouvat, že mi jde jen o kamarádství. I když i to je za mě v pohodě. Sexu či trošku intimnějšímu kamarádství se taky nebráním, ale určitě nejsem typ (a ani mě to neláká), se s někým domlouvat a za 5 minut běžet na šuk. To vše by mělo spíš vyplynout ze situace s konkrétním člověkem.

Stydne mi voda ve vaně, takže už končím. Klidně se dál ptej 🙂