Ogłoszenia (1)

ja_a_ty_jsou_dva ja_a_ty_jsou_dva
Para szuka pary
Czech Republic Karlovarský kraj
Kobiety
Pary kobiety i mężczyźni
Bez osób transpłciowych
Wiek 30-50

Hledáme pár MaŽ....zajištěný a na určité úrovni (nic arogantního tím nemyslíme!)-prostě někoho pojízdného, kdo rád cestuje, je schopný zajít na dobré jídlo, vyrazit na víkend třeba za vínem, v případě navázání přátelství (je to u nás dost o sympatiích) zaletět k moři, možná sw...to vše ale s nenarušením soukromí.

Nehledáme nic jiného, než příjemné erotické zpestření našeho krásného vztahu. Nic tvrdého/zvrhlého...Bylo by fajn potkat někoho, kdo to nechce střídat jako ponožky a nebere vše (jako smrt :D). Ideálně dlouholetý pár, kde mají vše vyjasněné - a v případě potomků mají možnost hlídání (hrátky neprovádíme za přítomnosti dětí...přes to nejede vlak!)

Vyžadujeme komunikaci (a ne jednoslovnou) od obou. Ideálně ověřený pár...falešných profilů už máme dost!!!

U nás žena bi a muž možná také (zatím nevyzkoušeno;)- ale je zde chuť-jako pasiv. Když by byla žena lehce baculka...velmi štíhlé ženy nehledáme.

Jinak máme moc rádi srandu, erotické hry...No a hlavně upřímnost a fér jednání...Nejsme žádní modelové, ale snad jsme sympatičtí...a věříme, že někde bude normální pár pro nás...Tak se budeme moc těšit na vaše zprávy ;)