Petřínská rozhledna

24 lut 2024 · 1 331 wyświetleń Thrillseeker

Jedeme metrem na Malostranskou a pak to bude chtít ještě kousek tramvají. Chceme se totiž projít na Petřín. Plán byl romantická procházka. Ale už v metru to tak romantické úplně není, sexuální napětí je v nás většinou hned jak se vidíme. V očích ti hoří plamínky chtíče, provokuješ mě každým krokem. Dívat se na tvé dlouhé nohy při chůzi, kdy kroutíš svojí skvostnou prdelkou je fakt vzrušující.

Jsme v posledním vagónu. Máš na sobě zavinovací rozevlátou sukni, schválně bez kalhotek, aby šlo cestou vymýšlet různé hry. Měli jsme sice plán, že spolu v metru něco nenápadně provedeme, ale neměli tu být lidi. Teď to vypadá, že si ani nesedneme. Jsme docela namáčklí u protějších dveří než se nastupuje. Tady by nakonec trochu zlobit šlo. Stojíme u sebe, ty lehce vpředu. Skoro okamžitě ti sahám na zadek, neprotestuješ, spíš se ke mně víc přitiskneš. Rukou ti pomalu zajíždím pod sukni, jak je rozevlátá, musím jí trochu vykasat, vpředu ale není nic vidět. Ty děláš jakoby nic, ale cítím, jak se chvěješ. Už se dotýkám kůže na tvých stehnech a směřuji vzhůru. Ještě že nemáš kalhotky, mé prsty tak rovnou prozkoumávají všechna zákoutí tvé škvírky. Jsi už úplně mokrá. Děláš, že nic. Nakonec je možná dobře, že je tu tolik lidí. Je to dost vzrušující, přestože jsou všechny pohyby velmi úsporné, navenek skoro neviditelné.

Pomalu ti zabořím dva prsty dovnitř, jen lehounce rozkročíš nohy a vyšpulíš zadek. Jsou tam. V hukotu vagónu slyším jen tichý vzdech. Prsty mám otočené bříšky nahoru, masíruji ti tedy zadní stranu tvé jeskyně, krásně to v ní klouže. Ty dáváš svou ruku dozadu a nenápadně nahmatáš přes látku kalhot můj penis. Ani já nemám spodní prádlo, naštěstí mám ale rifle a přes ty není moje vzrušení tak vidět. Přejíždíš mi po něm, stejně jako jsem zabořený já v tobě, líbí se nám to oběma. Zrychluju tempo svými prsty, říkám si, co bys dělala, kdyby na tebe přišel tvůj obvyklý vodopád. To tady přece nemůžeme nebo jo? Pohybem mi naznačíš, ať přestanu. Vyndávám ruku, rovnáš si nenápadně sukni. Už budeme stejně vystupovat. Na eskalátoru se tomu jen smějeme. Je nám dobře. Cesta tramvají proběhne jen s letmými doteky a polibky, starší pán vedle se potutelně usmívá. Už jsme pod Petřínem, procházka, lanovka, další procházka a jsme u rozhledny.

Jak stoupáme po schodech, ty vpředu, vyhrnuješ si provokativně sukni a ukazuješ mi stehna. Na schodech nikdo v dohledu. Zastavuju tě a chytám zezadu zespodu za stehno, druhou nohu máš výš. Musím si k tobě přivonět, nadzvedávám sukni a tisknu obličej na tvojí prdelku. Lehce se předkloníš a vystrčíš jí. Mohu tak jazykem projet vše od klitorisu až k zadní růžičce, taky to hned dělám. Krásně voníš a krásně tečeš. Mám to po celém obličeji. Přidávám k puse a jazyku na klitorisu ještě prsty do tvé jeskyňky. Dávám do tebe rovnou tři a vrážím je tam dost prudce. Hlavu na klitorisu mám ale úplně zkroucenou, takto to nepůjde, raději se přesouvám k zadní dírce. Prsty uvnitř kundičky dál dělají to, co máš tak ráda.

Kousek pod námi zarachotil někdo na schodech. To se zrovna nehodí. Neochotně si rovnáš sukni a pokračujeme vzhůru po schodech. Míjíme první ochoz, líbáme se a je nám fakt dobře. Ti lidé za námi se ale blíží, raději pohneme nahoru. Po chvíli stoupání to vypadá, že se pronásledovatelé spokojili s první vyhlídkou a dál už nepokračují. Jsem teď na schodech výš než ty, myslím, že si teď vyberu trochu péče od tebe. Obracím se k tobě a rozepínám si zip u kalhot. Vyndávám polotvrdý penis, který bez váhání strkáš do pusy a několikrát ho vsaješ dovnitř a ven. Jazykem si hraješ s obnaženým naběhlým žaludem. V tvé puse ti ztvrdnul na kámen, máš ráda tyhle reakce. Po celé délce ho olizuješ, rozepínáš knoflík a stahuješ mi rifle ke kolenům. Teď už si můžeš hrát i s koulemi, svíráš je do dlaně a lehce za ně taháš, nepřestáváš mě při tom kouřit. Chytám tě za vlasy a lehce ti ho tlačím do pusy. Děláš to pusou skvěle, jsi tak akorát důrazná a přitom se ho nedotýkáš zubama a to co děláš celou dobu jazykem…

Dost, raději toho necháme a pospícháme nahoru na vyhlídku. Přece se neodpráskneme cestou na schodech. Už jsme nahoře. Výhled je dnes dokonalý, naprosto jasno, čistý vzduch. Je tu už pár turistů, ještě, že se tu zdrželi a nepřekvapili nás cestou na schodech. Kocháme se s nimi chvíli výhledem, máme ale hroznou chuť, oba jsme dost rozdělaní, ať už zmizí. Asi nás pochopili, během minuty jsou pryč. Okamžitě se na sebe vrháme, líbáme se, ty zvedáš nohu a dáváš mi ji kolem pasu. Mohu ti tak snadno zajet pod sukni, mačkat prdelku a sjet prsty zpět do tvé škvírky. Rovnou s nimi zajíždím dovnitř a šukám tě rukou. Druhou ruku ti strkám pod podprsenku a drtím ti bradavku. Bude lepší, když ti podprsenku rozepnu a vyhrnu i tílkem přes prsa nahoru. Přisávám se ti na bradavky, chytáš mě za hlavu a tiskneš si k nim celý obličej. Mazlím ti vášnivě prsa, jazykem objíždím dvorce, bradavky ti lehce koušu zubama.

Rozepínám si kalhoty, vyndávám tvrdého ptáka a rovnou, jak máš pořád nohu kolem mého pasu, ti ho vrážím do kundy. Trochu se zakloním, chytím tě jednou rukou kolem pasu a šukám tě, co můžu. Máš boty se širokým podpatkem, tak jsi docela stabilní i na jedné noze, jsi navíc opřená o zábradlí, tak nám to docela jde. Nevydržíme ale takto moc dlouho. Vyndám ho z tebe, obracíš se na mě prdelkou, jsi lehce rozkročená, sukni máš vyhrnutou na záda. Je to přeci jen pohodlnější. Už jsem znovu v tobě, teď do tebe mohu přirážet naplno, tak jak to máš ráda. Začínáš být dost hlučná. Dávám ti ruku přes pusu a podle okolních zvuků zkoumám, jestli není někdo na schodech. Bylo jasné, že dlouho nevydržíš, jde to na tebe. Rychle ho vyndám, skloním se za tebe a prudce ti to dodělám rukou. Křičíš. Vodopád. Ve vlnách stříkáš čirou šťávičku přímo na mě. Teče ti i po nohách, je na podlaze rozhledny.

Nechávám tě vzpamatovat a vracím ptáka zpátky do škvírky. Na mě už to taky půjde. Miluji tyhle naše chvíle, kdy si to dlouho oddalujeme. Už. Chytám tě pevně za zadek a stříkám do tebe svůj horký gejzír. Trvá to neskutečně. Oba si chvíli vydechneme. Bílá šťáva ti teď stéká po stehnech dolů. Utíráš si jí kapesníkem, než sejdeš schody, budeš to muset udělat ještě jednou.

Kam půjdeme příště drahá?


Podobne opowiadania