Redhead and spring sunset

Na tohle jsme čekali už dlouho. Až se my dva setkáme. Konečně se to stalo. Vyzvedl jsi mě že se jedeme projet. ,,Je krásný večer, pohled na cestu ti zlepší náladu." Řekl jsi když jsem ti sedla do auta a položil jsi mi svou dlaň na stehno. Zachvěla jsem se, nemohla jsem tomu uvěřit. Konečně se setkáváme. Když si cítil že už jsem uvolněná a spokojená popojel si rukou blíže do klína. Roztáhla jsem nohy a dala ti prostor. Věděl si že to chci.. zastavil si u cesty kde nic a nikdo nebyl. Nejdříve jsem si tě vzala do úst, sténal si a jen mi lehce přitlačil. Ahh anoo tohle se mi líbí! Řekl jsi mi abych si svlékla jen kalhoty. ,,ty kalhotky ti seknou, chci tě v nich!"
Otevřel jsi kufr, ohnul mě a jen si mě hezky hladil prsty, zajel si dovnitř, sakraaa takhle brzy? Ještě že jsme nebyli v autě vše je pode mnou nádherně mokré! Pak sis kleknul a hezky mě lízal, bozeeee neprestavej!! A nakonec jsi mě krásně ojel! Za odměnu jsem dostala krásných pět ran na zadek!
"Pro tebe je trest, nepotrestat tě, to už vím dlouho. Tak tady máš odměnu, počítej!"
Pak sis mě vzal ještě do auta kde jsme pokračovali a jen mi dva víme jaké polohy jsme vystřídali, stenali jsme oba dva. Sakra! Věděla jsem že to bude skvělé ale ne až tak. Ahhhhh a najednou jsem tě v sobě cítila celého! Woow.. nevěděla jsem že jsi mě do teď šetřil. Šukáš mě a já jsem tak hlasitá! Užívám si to! Jsi tak tvrdý, velký. sakra!! je tak nádherné tě v sobě cítit. Moje kundička je ti vděčná a těší se až tě opět ucítí v sobě. Děkuju!

20.795 visualizações 13.4.2024 15:20
898 usuários curtiram
Curtir