chef's specialty: redhead ass

Mezitím co jsi byl v práci mi od tebe stále chodili nemravné smsky. To mě rajcuje! Když vím že jsi na schůzi nebo v kanceláři a tvé péro ti ne a ne dát pokoj v těch těsných kalhotách!
Ráda tě provokuju! Přišla mi zpráva ,,zase mi z tebe stojí! Musím ten mobil už odložit, doufám že jsi pro mě dnes ukuchtila něco dobrého!" Pravdou je, že jsem tě chtěla překvapit luxusním obědem na přivítanou a dezert by byla moje kundička. Ale co by jeden nechtěl, z těch tvých zpráv jsem měla nutkání si to udělat a tak jsem to bohužel připálila. A tak jsem dostala nápad!
Musím udělat něco kdy po příchodu domů naprosto zapomeneš na jakékoliv jídlo!

Slyším jak strkáš klíče do zámku, já už jsem ti naštěstí stačila připravit a naservírovat na stůl dnešní specialitu.

Přijdeš a z hlavních dveří hned spatříš můj zadeček, připravený jen a jen pro Tebe!!
No ahoj, ty moje kurvičko..
Cítím jak ke mně přicházíš a tvůj nádherně teplý dech najednou cítím na mém zadečku. Plácneš mě po prdelce a jazykem mi začneš dráždit obě dírky. Vzdychám, mé tělo se vlní pod tou touhou mít tě už konečně v sobě!!
Ahhh! Konečně! Cítím jak se mi pérem otíráš o poštěváček!
,,prosím! Už tě chci mít v sobě!" Jak chceš.. řekl jsi a hned jsi do mě vnikl naprosto celý! A začal přirážet mezi tím co jí mi krásně prstil prdelku. Orgasmus za orgasmem, mé vzdychání se stupňovalo čím dál více ahhh.. Joo.. anoo sakraaa bozeee!!!! Všude mokro z mojí nenasytné kundičky! A najednou cítím jak ti v něm pulsuje, rychle ho vytáhneš a kapky tvého semene padají na můj rozpálený zadeček. Prstem si setřu ze zadečku pár kapek a ochutnám, miluju když tě mám na jazýčku. Chutnáš tak skvěle!

9.441 visualizações 30.4.2024 02:21
574 usuários curtiram
Curtir