Oni dva I.

11 de jul. de 2021 · 2.964 visualizações tom1976a

Do dvou zbývá ještě trochu času, ale z dálky už je slyšet přijíždějící auto. Spokojeně se ušklíbnu a musím uznat, že se mi líbí, jak jsou dochvilní.
První kladný bod pro ně. Za chvíli se ukáže, jak splnili další moje pokyny.
Auto vyjíždí na mýtinu a zastavuje. Po pár sekundách se otevírají dveře u řidiče a on vystupuje. Chvilku se rozhlíží po okolí a konečně začne dělat to co má, svléká si triko, v zápětí, hned kraťasy a opět musím pochvalně zamručet, jelikož je přesně podle mých pokynů naostro. Opět trošku znejistí, ale nakonec otevře zadní dveře a veškeré své oblečení dává do auta a na krk si nasazuje obojek s velkým kovovým okem.
Kde je ale sakra ona?
Subík stojí u auta a nervózně na něco čeká. Konečně se otevírají dveře spolujezdce a vystupuje i subka. Něco jí říká, a i ona se nakonec začne svlékat. Svlékne si tílko a ven se vyhoupnou její kozy. Přistihnu se, jak vytřeštím oči, protože ve skutečnosti jsou ještě větší, než se zdálo na fotkách. Hlavně vypadají dost pevně (prostě mladá holka), no, už se těším až si je vezmu do parády. Když stáhne legíny tak vidím, že se opravdu čubka neholí a mezi nohama se jí to černá až to není hezké. Prý se stydí za její obrovské stydké pysky a takhle je schovává. No, uvidíme, co se tím bude dát dělat. I ona si nakonec nasazuje obojek s okem.
Subík jí přesně podle pokynů nasazuje pásku přes oči a na ruce jí připíná pouta. Potom ji vede k nejbližšímu stromu, kde si i on nasazuje pásku přes oči, a nakonec je oba připoutává ke kmeni stromu.
Ještě, že jsem vybral bukový les.....na smrk by se asi takhle netiskli.
Kouknu na hodinky a musím přiznat, že se jim to povedlo skoro v časovém limitu, ale i přesto se o nějakou tu minutku zpozdili. Však já už jim to nakonec spočítám.
Rozhodl jsem se, že je budu chvíli pozorovat.
Oba jsou dost nervózní a při každém neobvyklém zvuku sebou škubnou, hlavně ona. To chce klid holka, říkám si a kochám se svým novým párečkem subíků:
Honza, 23 let, 172 cm, 61 kg, submisivní bisexuál, po celém těle bez jediného chloupku, včetně hlavy, s naprosto ubohou výbavou mezi nohama – při erekci pouhých 13 cm
Gábina, 19 let, 165 cm, 51 kg, submisivní bisexuálka, blond polodlouhé vlasy do culíku, prsa, nebo spíš kozy č.5, s neholenou kundou a údajně obrovskými pysky a klitorisem
Myslím, že už jsem se dost pokochal, opatrně opouštím svůj úkryt a co nejvíc neslyšně se blížím k nim. Ještě, než dojdu až ke stromu, tak vidím, že i přes nervozitu jsou oba dost vzrušení. Subovi stojí to jeho minipéro a subka má chlupy na kundě samou kapičku jak maže....kdyby je tam neměla tak jí to snad teče po stehnech proudem.
Kupodivu se mi skutečně podaří dojít až k nim neslyšně, takže ani jeden z nich netuší, že mi stačí natáhnout ruku a vybrat si koho z nich si prohlídnu jako prvního.
Utrhnu dlouhé stéblo trávy a bez váhání polechtám suba Honzu mezi půlkama. Ten sebou škubne překvapením tak, že subku přirazí na strom až ji kozy plesknou o kmen.
„Co, děláš?“ zařve dost vztekle Gábina.
„Něco mi lezlo po zadku a hrozně jsem se lekl“ odpoví Honza.
Udělám pár kroků do leva a stoupnu si za Gábinu. Pozoruju její prdelku....to je něco. Tak akorát do ruky a počítám, že bude i pěkně těsná, jestli jí tam do teď šukal jen ten její poloeunuch, tak je to jako kdyby tam ještě nikdy nic neměla. Ale všechno má svůj čas.
Stéblem se dotknu její bradavky a v ten okamžik sebou škubne zase ona až Honza zařve bolestí, protože mu přirazí péro ke kmeni.
„Tak tady mě máte....“ ozvu se a čekám na reakci.
„Dobrý den, Pane.“ pozdraví Honza a jinak nic.
„Neumíš pozdravit, čubko?“ otočím se na Gábinu.
Stojí celá ztuhlá. Nevím jestli strachy, nebo vzrušením, ale předpokládám kombinaci obojího. Chvíli na ni koukám a čekám nějakou reakci, ale stále nic.
„Fajn, takže ty budeš dneska mlčet.“ Řeknu směrem k ní a z kapsy vyndám kuličkový roubík. Stoupnu si za ní, opřu se tělem o ní, štípnu jí do zadku a před pusu jí strčím kuličku roubíku. Ztěžka oddychuje, ale pomalu otevře pusu a nechá si řemínek zapnout za hlavou. Pomalu sjedu rukou mezi její nohy a prstem zašmátrám mezi chlupama. Je neskutečně mokrá a její tvrzení o obrovských pyscích skutečně nelhalo. Něco takového jsem ještě v ruce neměl. Pár sekund se jí tam prohrabuju, a občas zajedu prstem i do kundy. Několikrát sebou cukne, ale poslušně drží. Vytahuju celý zalepený prst a cítím z její strany trochu zklamání.
„Ochutnej tu svojí čubku, zmrde.“ přikážu a vrazím mu olepený prst do pusy.
Ochotně ho začne olizovat a sát, jako by to dělal denně. Druhou rukou mu chytám koule a začínám je natahovat směrem dolů. Honza se začíná propínat, ale statečně cumlá stále můj prst. Zesiluju tlak na jeho koule a sem tam mu unikne slaboučký sten, ale jinak drží a stále cumlá. Být to moje péro, tak už jsem se asi udělal. Však se ho taky dočká.....
„To by stačilo.“ řeknu a vyškubnu mu prst z pusy a rukou ho plesknu přes koule. Jen zasténá a nemít pásku přes oči, určitě bych viděl jeho zklamání.
„Mám pro tebe dárek, chceš?“ zeptám se ho a čekám na odpověď.
„Ano, Pane....chci dárek. Odpovídá třesoucím se hlasem.
Z kapsy u tašky vytahuju latexové kalhotky se zabudovaným dildem a pokládám je spolu s lubrikantem na nedaleký pařez. Potom Honzu odpoutávám od stromu, kde ale Gábina zůstává stát a něco se snaží přes roubík mumlat. Teď mě to vážně nezajímá. Sundávám Honzovi pásku z očí a po chvilce na rozkoukání mu přikazuju, aby si ty kalhotky oblékl.
„Máš na to maximálně 5 minut, tak sebou koukej hodit“
Bere je do ruky a dost nevěřícně kouká na zabudované dildo, které bude muset do sebe dostat. Pochybuju, že někdy něco takového měl na sobě.
„Pohni, utíká ti čas“
Bere do ruky tubu lubrikantu a maže si s ním dildo.....
“Nejdřív bych si namazal tvojí kundu, takhle to nebude fungovat“ radím mu v záchvěvu dobrého rozpoložení.
„Děkuju Pane, nikdy jsem to na sobě neměl“ odpoví a zařídí se podle mé rady.
K mému překvapení se po pár minutách kroucení, hekání, vzdychání a sténání podaří umístit vše, tam kam se má a stojí přede mnou v černých latexových kalhotkách a v prdeli má strčené dildo.
„Mám pro tebe ještě něco“ mrknu na něj a z tašky vytáhnu další latexové kalhotky, ale tentokrát s vymodelovanou ženskou vagínou.
Nevěřícně na mě kouká, ale nakonec natahuje ruku a bere si je. Chvilku si je prohlíží, ale po chvíli se do nich začne soukat. Zhruba po dvou minutách přede mnou stojí a má je na sobě. Ted má mezi nohama, krásnou gumovou kundu, s pyskama skoro tak velkýma jako má Gábina. Já jsem zatím spokojen a předpokládám, že i on....
„Tak teď se posaď na ten pařez a popovídáme si o Gábince“ přikážu a sám se taky posadím.
Přišourá se k pařezu a opatrně se snaží dosednout. Chápu proč....když si totiž normálně sedne, tak si vrazí dildo do prdele až na doraz. Ale pro tentokrát budu velkorysý a nechám ho.....jindy by mu to neprošlo.
„Můžeme konečně začít?“ ptám se...
„Ano Pane, můžeme...“ odpovídá a v očích mu vidím kombinaci slasti a ponížení.
POKRAČOVÁNÍ.....