Pesquisa

Homem
Mulher
Casal de homem e mulher
Casal de mulher e mulher
Grupo
Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
conversa

Álbuns do usuário (1)

Histórias (1)

Sex naslepo

13 anos atrás 3 12603 1

Nerozmyslela sis to? Zeptal jsem se jí sotva jsem zaparkoval před Sporthotelem v Košířích…Svou otázku jsem položil zcela neutrálně, tak abych ji intonací ani výrazem tváře neodrazoval, ale zároveň…

Informações pessoais

Sexo:
Idade: 65 anos 57 anos
Signo do zodíaco: Capricórnio Touro
Orientação sexual: hétero bissexual
Estado civil: casado(a) casado(a)
Cor dos olhos: azul castanho
Cor do cabelo: castanho castanho
Altura: 191 cm 172 cm

Interesses e hobbies no sexo

garganta profunda
fisting
sexo oral
mijo
sexo em público
sexo grupal
bondage
praticantes de swing
às escondidas
saltos altos

Descrição pessoal

Občas si chceme plnit bláznivé sny...ale musí v tom být nápad, příběh, fantazie...My totiž nehledáme...jen se nebráníme tomu někoho najít...(cítíš v tom ten rozdíl? pokud ne, tak radši nepiš, asi nebudeš ten, koho najít chceme...)
Ten koho chceme najít totiž musí být někdo, kdo nás "osloví" něčím jiným, než údaji o svých mírách. Někdo o kom si řekneme - tohodle člověka chceme poznat.Někdo kdo přijde s nápadem, který nás zaujme tak, že se na sebe podíváme a budeme vědět, že tohle chceme prožít.
Že se to nedá poznat z několika řádek? Možná ne stoprocentně.Ale s jistotou se i z těch pár řádek dá poznat, že to v tom člověku..není:-)Pokud si myslíš, že to v tobě je....tak napiš...určitě odpovíme...V nejhorším případě se od nás dozvíš že jsme ve tvých řádkách tu "perličku na dně" nenašli - a proč:-)

No, a ti, kdo píší, aniž by tohle četli - jsou sami proti sobě. Těch je nejvíc. Nebaví nás jim odpovídat, že si dřív měli přečíst profil. A že by se z něj něco dozvěděli.