Pesquisa

Mulher
Casal de homem e mulher
Casal de mulher e mulher
Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
conversa

Informações pessoais

Idade: 47 anos
Signo do zodíaco: Capricórnio
Orientação sexual: hétero
Cor dos olhos: castanho
Cor do cabelo: castanho
Altura: 172 cm

Anúncios de encontro (1)

Láskanie

Homens à procura de mulheres
Slovakia Košický kraj

Ahoj. Som obyčajný pohodový zadaný vyťažený muž hľadajúci jednu obyčajnú pohodovú ženu. Ženu ktorá má rada orálne uspokojovanie, hľadenie, masáž, dráždenie až k vyvrcholeniu. Ženu ktorá rada prijíma a ešte radšej dáva. Ideálne ženu z blízkeho okolia. Vek nie je dôležitý. Oveľa viac záleží na vzájomných sympatiach, vôní a porozumení. Budem rád ak sa mi ozveš. Popíšeme spolu a uvidíme kam sa až spolu prenesieme💋*21*

Interesses e hobbies no sexo

sexo anal
garganta profunda
sexo oral
sexo grupal
praticantes de swing
às escondidas

Descrição pessoal

Ahoj.
Hneď na úvod, som zadaný a preto foto tváre prvý neposielam. Je tu veľmi veľa divných ľudí ktorí ma už pár krát odrbali. No pravdaže existujú aj výnimky.
Som za osobné stretnutie a maximálnu diskrétnosť.

Z dôvodu opakujúcich sa otázok, NIE SOM RÓM. Ževraj, kto sa veľa pýta ten sa veľa dozvie. Takže kľudne píšte, človek nikdy nevie. *21**277* Tým že kliknete na nick neznamená že vás automaticky začnem otravovať. Nie kvôli tomu že by som nemal záujem o zoznamenie, no nemienim sa pridať k ostatným ktorí vás bombardujú správami.
Len pre poriadok a vašu predstavu. Mám krátke prešedivené vlasy, nenosím okuliare ani bradu či fúzy. Niekedy môžem mať strnisko.
Som silnejšej postavy.
A v trenkách nemám žiadne kladivo na čarodejnice, ak by niekomu len o to išlo. Moje M je menšie. Som obyčajný priemerný muž a pre všetkých mužských kolegov....nie, nemám záujem o samotného muža. Ďakujem za pochopenie