Pesquisa

Homem
Mulher
Casal de homem e mulher
Casal de mulher e mulher
Casais de homem e homem
Objetivo da pesquisa:
sessão de fotos

Informações pessoais

Idade: 42 anos
Signo do zodíaco: Capricórnio
Estado civil: casado(a)
Altura: 183 cm
Peso: 85 kg

Descrição pessoal

Jo jsem fotograf.

NEzveřejnuji fotky mích klientu.
NEhledám sex.

Zdarma fotím jenom když mne modelka, model nebo pár zaujme.

Honorovaný focení jenom když má model - modelka zkušenosti a potřebuji fotky k práci.

Portfolio ukazuji jenom po osobním kontaktu.

O mně: Jsem fotograf s 20- letou praxi s ateliérem.

Hledám nové tváře.

Nejraději fotím černobílý umělecký akt (art akt), glamour, makro fotografii těla. Také neumělé přirozené postavy, portrét, fashion foto a akce. Věková hranice od 18 do 70 let. Fotím na kinofilmové a digitální zrcadlovky. Modelek a modelů se nikdy nedotýkám a také neobtěžuji jich slovně. Dodržuji smluvně diskrétnost. Za to požaduji slušné a spolehlivé jednání.
Ponoukám focení uměleckého aktu, glamour a také i portrétní foto. Fotím ve vlastním ateliéru (ateliér není u mne doma) nebo pronajatých prostorech nebo apartmánech. Dle potřeby lze najmout vizážistku. Také je možné fotit i ve vašich prostorech.
Pro své projekty také hledám na TFP nebo TFCD spolupráci (ne)modelky, (ne)modely, páry (také L) na spolupráci, i dlouhodobě. Případně, jestliže mne modelka, model nebo pár zaujme nabízím i honorované focení. Komerční focení jedině s smlouvou. Pri TFP focení nefotím vulgární akty. Jenom akt s prostorem na fantazii.
Případní dotazy odpovím přes správy tady na amatérech. Napište, kdo jste, co vás zajímá, Vaši představu, časové možnosti.
Nehledám sex a nehledám vztahy, jenom (ne)modelky, (ne)modely, páry na focení. Pisálci který chtějí jenom vidět mou práci - foto klientů neukazuji. Pro mne je focení zábava i práce.

PS: Před focením, když se dohodneme, požaduji civil foto a foto tváře.