Pesquisa

Homem
Mulher
Casal de homem e mulher
Casal de mulher e mulher
Grupo
Objetivo da pesquisa:
amizade
relacionamento

Informações pessoais

Idade: 30 anos
Orientação sexual: bissexual
Estado civil: solteiro(a)
Cor dos olhos: verde
Cor do cabelo: preto
Altura: 172 cm
Peso: 65 kg

Interesses e hobbies no sexo

fetiche por pés
látex
sexo em público
lingerie sexy
náilon
esperma
bondage
saltos altos

Descrição pessoal

ROZMRAZÍM VAŠE ZTUHLÉ TĚLO - Ďáblík, který vás přivede do nebe.
ROZPÁLÍM VŠECHNY VAŠE SMYSLY. Jsem 25letá ďáblice co si ráda hraje a taky hezky zlobí. Rozbouřím vaše hormony svým rozpáleným tělem, na které mi nanesete olej úplně všude, kde to máte rádi. V mé rozpálené náruči z Vás spadnou všechny starosti a necháte se unášet na vlně slasti, chtíče, ztopořených bradavek a mokrého klína. Celou dobu se můžete oddávat nepopsatelné rozkoši. Budete si přát, aby Vašich 90 minut ďábelské masáže nikdy neskončilo. Propátrám všechny Vaše tělesné partie hlazením, třením i klouzáním tělo na tělo. Možností máte nespočet, tak si je pojďte se mnou vyzkoušet... V mém originálním podáni EROTICKO-TANTRICKÉ MASÁŽE spolu úplně roztajeme vzrušením, které vypukne v několikanásobný, intenzivní orgasmus!!!
OBOUSTRANNÁ OLEJOVÁ MASÁŽ s třením těl, trvá úžasných 90 minut, s mozností prodlouženi a poskytuji ji nyní pouze jen za 1900 Kč. Základní cena na 1 h je 1.300 Kč. Každý týden pro vás mám také NOVÉ PŘEKVAPENÍ, které ještě prodlouží dobu Vašeho HÝČKÁNÍ, tentokrát Vám ještě před masáží, nyní poskytnu 10 minutovou INDICKOU PROTISTRESOVOU MASÁŽ HLAVY jako BONUS.
Tento týden týden vás uvítám v novém rajcovním spodním prádle, kde si mě postupně sami svléknete... a to je teprve začátek… zajímá Vás, jak tento perverzní příběh pokračuje?
Kdykoliv zavolejte a objednám Vás. Vyzkoušejte si tento JEDINEČNÝ ZÁŽITEK se mnou. Možnost objednání i klasické relaxační masáže (jsem certifikovaná masérka). Existuje mnoho kombinací, jak příjemně ztrávit čas v mé přítomnosti.
Jsem téměř pořád vlhká, čekám na vaše velké, mužné ruce, dlaně a prsty co mě dokonale sevřou (můžete přinést i hračku, kterou společně vyzkoušíme, pokud z toho budete mít požitek)
Čekám Vás v klidném, stylovém a intimním prostředí. Vytvořím vám pohodu a budete pozitivně naladěni sexuální energií, které necháme volný průběh, abyste si to náležitě užili.
Těším se na Vaše přání… SANDRA 773989773
Brno, Bohunice u CAMPUSu

I will thaw your stiff body out - I'm a guide, who will bring you to heaven. I will heat all your senses. I am a 25 years old vixen who likes to play and who is pretty angry. I'll arouse your hormones by my hot body, on which you'll put oil, everywhere you want. Due to my heated arms, all your worries disappear and you will stay carried away on a wave of pleasure, lust, tense nipples and wet pussy. During all the time here you can indulge yourself in indescribable pleasure. You will have a wish to make your 90 minutes of massage devil never end.
I'll check out all your body stroking, rubbing and sliding body to body. You have countless possibilities, so come to me and try... In my original giving erotic tantric massage, we will be completely melting by the excitement that breaks in multiple intensive orgasms!
Two sided oil massage with rubbing bodies, takes amazing 90 minutes, with the possibility to continue and I offer it just for 1,900 CZK. The basic price of 1 hour is 1,300 CZK. Every week I also have a new surprise for you, which will extend the duration of your pampering; also before the massage, I offer a 10-minute anti-stress massage HEAD OF INDIA as a bonus.
This week I am waiting for you in my new underwear and you can take it off from me... and that's just the beginning ... Wondering how this perverse story goes?
Whenever you call and order. Try this unique experience with me. Also, there is the possibility of ordering classical relaxation massage (I am a certified masseuse). There are many combinations to spend a pleasant time with me.

I'm almost always wet and waiting for your big manly hands, palms and fingers which will grip me perfectly (you can also bring a toy, jointly try, if you will have the pleasure)
I'm waiting for you in a quiet, stylish and intimate environment. I will create coziness and I will positively tune sexual energy that leaves free rein to enjoy it properly.
I'm looking forward to your request ... SANDRA 773989773