Pesquisa

Mulher
Casal de homem e mulher
Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
conversa

Informações pessoais

Sexo:
Idade: 50 anos 45 anos
Signo do zodíaco: Câncer Áries
Orientação sexual: hétero
Estado civil: casado(a) casado(a)
Cor dos olhos: castanho castanho
Cor do cabelo: castanho castanho
Altura: 185 cm 162 cm
Peso: 85 kg 49 kg

Interesses e hobbies no sexo

fisting
fetiche por pés
sexo oral
sexo em público
lingerie sexy
náilon
esperma
bondage
às escondidas
saltos altos

Descrição pessoal

Hledáme pěkný pohodový pár od 24 do 40 let.Liberecko a okolí třeba 100 km a třeba i dál.Pár který ví co je přátelství.Nám nejde o sex ale fajn lidi na pokec,k vodě,na posezení u dobrého vína a hraní karet,erotické hry kdy se budem vzrušovat bez sexu,na obyčejnou procházku či výlet a pokecání si.Na nuda či jinam a erotika to samozřejmě také,ale nechceme nikam tlačit,musí to přijít samo a v případě sympatií se nebudeme bránit výměně.Máme 2,5 letou dcerku,takže přátelé s dětmi budou super!Snad se najde sympatický pár který nechce jen přijed,vlítnou na to a odjed. Ahoj a těšíme se navzkazy.


Je tu mnoho párů a i mnoho párů se ozývá,bohužel jen kvůli tomu sexu.Víme že jsme na erotické seznamce a většině tu jde jen o sex.Ale popravdě o čem to je?To si můžem zajít na SW a vybrat si kdo nám vyhovuje a prostě si zašukat.Ale to nechceme.Jde nám o pěkné přátelství s nějakým osobním vztahem.Je to přeci lepší,alespoň pro nás.Také nemáme každý den čas jako ti co se nám chtějí ozvat.Máme svoji práci a musíme dělat,takže ve většině případů budeme moci jen o víkendech nebo právě ty odpoledne v týdnu na ten pokec či procházku.Věříme,že nás chápete a budete respektovat naše přání.


*328*Pánové o sólo muže opravdu nestojíme!!


Koho hledáme?Procházky s malou,kolem vody,občasný výlet,nuda pláže,grilování ,dobré steaky,prostě život normálních lidiček
erotika:
Sympatický pár štíhlých postav.Nemusíte být modelové,to my také nejsme,ale alespoň trochu hezké.Lidé co se rádi baví a mají rádi legraci.Můžeme blbnout,ale nestojíme o rozvrat manželství,takže prosíme páry co jsou spolu a chtějí zůstat spolu a né že si hledají jiné lásky.Určitě víte jak to myslíme.


Co nám vyhovuje?
On:Žena,která se upravuje či holí.Nemá rád zarostlé v rozkroku.
Prsa má rád menší,ale nelpí na tom.
Měla by si mít ráda orál.
Flirtování a doteky při blbnutí by ti neměli být cizí.

Ona:Muž,který se též dole upravuje.
Nemá ráda moc chlupaté muže.
Opravdu né obézní,nemá to ráda.Malinké bříško nevadí,ale visící panděro je hrozný.Nejde jí o velké přirození,takže se nebojte.
Pokud možno bez vousů.

Máme rádi:Erotické prádlo,občas pomůcky.Ona nemá ráda anál.Miluje orál a to i zadečku.Má ráda jako většina žen hlazení,masáže a jemnost.Hrubost nesnáší.Má ráda fist.On miluje orál,erotické prádlo,nohy a když je žena zapojí.Třeba při honění či vzrušování.
Máme rádi erotické hry s humorem.