Pesquisa

Homem
Mulher
Casal de homem e mulher
Casal de mulher e mulher
Casais de homem e homem
Grupo
Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
relacionamento
conversa

Informações pessoais

Sexo:
Idade: 27 anos 25 anos
Orientação sexual: bissexual
Cor dos olhos: azul verde
Cor do cabelo: castanho loiro

Anúncios de encontro (1)

Hledáme muže

Casal à procura de homens
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Rádi bychom našli sympatického muže jako diváka, nebo sympatického staršího muže na trochu perverznější hrátky a roleplay. *18*

V každém případě, pokud tě zaujmeme, napiš nám něco o sobě, proč tě zaujala naše nabídka, a určitě připoj civilní fotografii. Fotka tvého "nástroje" nám jistě ulehčí rozhodování také.

Budeme se těšit. Krásné hravé jaro všem!*13*

T&M

Interesses e hobbies no sexo

sexo anal
garganta profunda
fisting
fetiche por pés
látex
sexo oral
mijo
sanduíche
sexo em público
lingerie sexy
náilon
sexo grupal
SM
esperma
bondage
praticantes de swing
às escondidas
uniformes
saltos altos
dominador - submissão
dedada

Descrição pessoal

Vítejte u nás na profilu,

jsme mladý, aktivně žijící a troufneme si říci atraktivní pár z Prahy. Ona je krásná, velmi vášnivá mladá maminka a vixen, on velmi hravý, sportovně založený muž. On je Stag, nikoli cuckold!

Na začátek bychom rádi řekli, že vyžadujeme jistou úroveň, kterou i my nabízíme. Proto prosíme, zvažte, jestli nás chcete opravdu kontaktovat a nezahazujme vzájemně svým časem.

Pokud se opravdu rozhodnete, povězte nám něco o sobě, nějak se představte, nastinte Vaši představu a nejlépe připojte civilní fotografii.

Pokud splníte naše podmínky, jistě Vám alespoň odpovíme, nějaké naše stanovisko a kdo ví, třeba si budeme vzájemně sympatičtí a domluvíme se na nějaké schůzce.

AKTUÁLNĚ HLEDÁME

Momentálně se nebráníme ničemu. Od příjemného inteligentího muže, přes zajimavý hravý pár, nejen na sex, až po mladou a otevřenou ženu, hlavně pro ni.


Budeme se těšit na zajímavé lidi a nové zážitky. *13**18*

EDIT: Lidé, kteří nejsou schopni si ani přečíst náš profil, splnit naše podmínky a ještě mají tu drzost psát neustále dokola, mnohdy i tu stejnou zprávu, půjdou automaticky do bloku!!! *329**329**329*

EDIT2: Omlouváme se všem slušným co se ozvali, procházíme postupně zprávy, kterých je neskutečně moc a postupně vybíráme nějaký užší výběr, tak buďte prosím trpěliví. *243*

T&M