Pesquisa

Homem
Casal de homem e mulher
Objetivo da pesquisa:
sexo

Informações pessoais

Sexo:
Orientação sexual: hétero bissexual
Estado civil: casado(a) casado(a)
Cor dos olhos: castanho azul
Cor do cabelo: careca loiro
Altura: 192 cm 174 cm
Peso: 100 kg

Interesses e hobbies no sexo

sexo anal
garganta profunda
látex
sexo oral
sanduíche
lingerie sexy
náilon
sexo grupal
esperma
praticantes de swing
saltos altos
dominador - submissão
dedada

Descrição pessoal

Jsme pár STAG / VIXEN

Tenhle odstavec platí pro páry:

Rádi poznáme sympatický pár kde je žena aktivní, opravdu aktivní BI. Pokud nelížeš mušličky, pro nás nejsi BI. Nehledáme pár starší než my. U mužů z párů bychom chtěli, aby ho měl alespoň 18/5cm. Na žádné setkání s páry nejedeme před tím, než se všichni čtyři, nebo alespoň holky vzájemně neuslyší v telefonu. Nemáte galerku? Nám to nevadí, ale odpovědi se od nás nedočkáte. Pokud jsme na chatu, tam se neseznamujeme. Napište nám raději vzkaz abychom to mohli přečíst oba.

Tenhle odstavec platí jenom pro muže:

Rádi poznáme ve skupinovém sexu zkušeného muže min. 180cm vysokého, věk 35-45 let, péro 20 cm a více. Žádné výjimky uvedených čísel neděláme!!! Chceme vidět celou tvojí postavu s nebo bez obličeje a stopořený penis. Ať už v galerce nebo ve vzkazu, kterého obsah nám hodně pomůže s výběrem. Konec konců, pokud někdo nemá galerku,
ani nám nemůže napsat. To máme nastavené u všech, tedy i párů. Inteligence, příjemné vystupování, kvalitní sexuální výkon a dlouhá výdrž jsou samozřejmostí. Setkání v Praze v privátním wellness, přes den, které zabezpečíš.