Pesquisa

Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
conversa

Informações pessoais

Estado civil: solteiro(a)
Cor dos olhos: castanho
Cor do cabelo: castanho
Altura: 180 cm
Peso: 74 kg

Descrição pessoal

Vítám všechny milé lidi, kteří zavítali na můj profil :) Nabízím pár informací o sobě:

- Pravidelně se zdržuju kvůli práci a škole napříč ČR, je tedy pro mě možné se potkat v Praze, Brně i na severu Moravy, vždy záleží na domluvě.
- Nehledám tu nic na sílu a za každou cenu, nescházím se jen tak s někým a nejsem tu z žádného zoufalství. K osobnímu setkání s někým z internetu jdu jenom v případě, že už tuším, že to za to bude stát. Jinak ne, nehrotím to, ve výsledku jde jen o zábavu a sex.
- Nenabízím fyzickou dokonalost, určitě bych mohl mít více svalů i více centimetrů mezi nohama, ale nemyslím si, že na tom ve výsledku záleží, pokud to člověk dožene fantazií, touhou a chutí udělat druhé straně dobře.
- Myslím, že jsem inteligentní chlap s mozkem v hlavě, který jenom touží po nekonvenčních zážitcích v posteli. Žiju úplně normální a nabitý život, který bych si pouze rád ozvláštnil.
- Netrávím tady dny, pokud náhodou neodepíšu, není to proto, že bych hned neměl zájem nebo snad někoho ignoroval, ale jednoduše nemám čas - a ozvu se hned, jak to bude možné.
- Co mám v posteli rád? Zjednoduším to tak, že jsem opravdu hodně otevřený a lákají mě nové zážitky jako takové. Konkrétní praktiky jsou už o preferencích obou stran. Určitě ale nejsem žádná citlivka a nemám rád zbytečná tabu ;)

Fotky tu nemám z diskrétních důvodů, ale s jejich výměnou samozřejmě počítám. Budu se těšit na zprávy od lidí, kteří by mohli být na stejné vlně ♥