Informações pessoais

Idade: 26 anos
Orientação sexual: hétero
Estado civil: solteiro(a)
Cor dos olhos: verde
Cor do cabelo: castanho
Altura: 165 cm

Chci dítě s tebou.

Mulher à procura de homens
Czech Republic Jihomoravský kraj
Sem trans

Můj milý budoucí parťáku v pracování na dítěti z Brna a okolí,

ráda bych tě našla jako otce svého dítěte. Nic po tobě nechci, nestojím ani o sdílení dítěte, ani společný život, ani soudní tahanice, výživné a nejistotu pro sebe a dítě. Toho jsem si trochu užila sama jako dítě, fakt to nechci dopřát tomu svému. Moralisti v tenhle moment upustí od přesvědčování, jak je otec pro dítě důležitý. Děkuji. A teď zpátky k tobě, který jsi tu zůstal, protože mi třeba chceš pomoci. Stojím o stabilitu, trpělivost a dlouhodobou spolupráci. Proč? Protože ne vždy se může zadařit na první dobrou. Vzhledem mým k jistým problémům, tak v to ani nedoufám. Budu ráda, když se to nepotáhne na déle jak rok. Ale i po otěhotnění není vyhráno, že? Strašák jako mimoděložní těhotenství, zamlklý potrat, porod mrtvého dítěte ke konci těhotenství... No, je toho hodně, čeho se osobně děsím. A tak, prosím, mě neber jako jednorázovku. Nebude tomu tak. No, ani po narození dítěte bych nechtěla úplně ztratit kontakt, protože bych chtěla pro své dítě i sourozence. To vím už dnes, pokud to půjde ovšem.

Co může být problém a nejspíše bude, tak je má silná postava. Ne, nepřeháním, ano, snažím se se sebou něco dělat. Děkuji za optání. :-)

Co o sobě říct? Mám maturitu, rozličné zájmy, hlavně kreativní, ráda si přečtu dobrou knihu. A konečně bych ráda i já někoho vychovala, někomu předala své geny, svou rodinou historii atd.

Představuji si, že se sejdeme blízko mých plodných dní, třeba dvakrát, třikrát, budeme mít spolu nechráněný styk a pak se klidně měsíc neuvidíme.

Prosím, jako jsem si dala já záležet na sepsání tohoto prvního impulzu, dej si i ty záležet na své odpovědi. Představ se trochu, jaké máš ty představy o realizovatelnosti apod.

Děkuji předem všem za odpověď.
C.