Pesquisa

Mulher
Casal de mulher e mulher
Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
relacionamento

Informações pessoais

Sexo:
Signo do zodíaco: Áries Capricórnio
Orientação sexual: hétero bissexual
Estado civil: casado(a) casado(a)
Cor dos olhos: azul
Cor do cabelo: castanho castanho
Altura: 189 cm 170 cm
Peso: 92 kg 60 kg

Anúncios de encontro (1)

Kočička do páru

Casal à procura de mulheres
Czech Republic Hlavní město Praha

Jsme inteligentní zajištění čtyřicátníci a hledáme normální ženu nebo dívku. Ideálně z Prahy. Ona malá prsa, on 22 cm velký penis, s kterým umí přivést ženu k rozkoši. On je rád dominantní, ona má ráda lízání, prstění...sauna, víno, šukání? Potkáme tu ženu, která se umí chovat jako dáma a v posteli je děvka?
Pokud chceš, setkáme se v restauraci, zajdeme na sushi, do sauny, už ale nemáme potřebu posílat fotografie, které chce nějaký idiot do sbírky. Čas plyne, kdo chce, chvíli na setkání si najde, telefony si v případě sympatií můžeme vyměnit tam. Hledáme někoho s důvěrou, my jsme oba zdraví, on je dárce krve.
Hledáme reálné setkání, najdeme Tě? Přímé jednání i diskrétnost.

Interesses e hobbies no sexo

sexo anal
garganta profunda
sexo oral
sexo em público
lingerie sexy
náilon
sexo grupal
esperma
bondage
praticantes de swing
saltos altos
dominador - submissão
dedada

Descrição pessoal

Hledáme inteligentní, zdravou nadrženou holku nebo ženu :)) kterou bychom mohli milovat oba bez vytáček se vší upřímností, náruživostí a něhou bez ohledu na to, zda jsi ve vztahu nebo ne, to je Tvoje věc. Chceme dlouhodobé setkávání jen o sexu, máme rádi sport, ale ne sprint, chceme Tě sdílet bez předsudků...
Už neposíláme civilní foto, nemáme problém se sejít na kafe nebo v sauně. Hledáme reálné setkání, opakovaně se nám stalo, že lidé se vydávají za někoho jiného nebo nedorazí na schůzku. I když hledáme sex, jednáme fair, právě proto! To samé očekáváme. Jsme čtyřicátníci normálních postav.
Uvítáme i pár, kde by muž sledoval, jak jeho ženu šuká vášnivě jeden z nás, popř. oba...