Pesquisa

Mulher
Objetivo da pesquisa:
amizade
relacionamento
conversa

Informações pessoais

Idade: 46 anos
Orientação sexual: hétero
Estado civil: solteiro(a)
Cor dos olhos: castanho
Cor do cabelo: castanho
Altura: 188 cm
Peso: 85 kg

Interesses e hobbies no sexo

dominatrix - escravo
sexo oral
SM

Descrição pessoal

Jsem přiměřeně vzdělaný, přiměřeně o sebe dbající a pokud mohu soudit, tak nijak citově nenarušený svobodný, bezdětný muž, který ve vztahu k milované ženě pociťuje hlubokou submisivitu. Ta poslední vlastnost mi komplikuje život více, než bych si přál, ale po dovršení 40. roku věku už vím, že s ní nic nezmohu a že mi nezbývá, než hledat svou milou mezi ženami dominantními.
Přes tento specifický vztah k ženám jsem ale velmi komunikativní, občas až ukecaný a společnosti se nijak nevyhýbám. Cítím se stejně dobře na horách jako v divadle. Rád cestuji. Nejkrásnější období roku je pro mě druhá polovina září, takže právě teď nadchází moje doba a nerad bych ji trávil sám.
Pokud si hledám dominantní protějšek, v žádném případě to neznamená, že bych měl nějaký seznam úkonů, které bych od své potenciální milé očekával nebo požadoval. Nepožaduji v zásadě nic a neoslovuje mě žádná konkrétní praktika, která by zároveň nepřinášel uspokojení nebo alespoň zadostiučinění i mojí partnerce. Co ale vím, že nějaká forma převahy nad svým mužem by jí měla být vlastní. Věřím, že dotyčné pochopí.
Pokud mi něco napíšete, rád odpovím.