Pesquisa

Mulher
Casal de homem e mulher
Casal de mulher e mulher
Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
relacionamento
conversa

Informações pessoais

Idade: 27 anos
Signo do zodíaco: Virgem
Orientação sexual: hétero
Estado civil: solteiro(a)
Cor dos olhos: castanho
Cor do cabelo: castanho
Altura: 188 cm

Anúncios de encontro (1)

Třeba se ozveš :)

Homens à procura de mulheres
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Vím, že je velice nereálné, že někoho takového bych zde mohl najít, ale napíšu to tak či tak. Třeba si to jednou přečte někdo, s kým bych si rozuměl.

Hledám tady ženskou, se kterou bych si tady nějak rozuměl. Nehledám nic jednorázového (dávám přednost dlouhodobému vídání se)

Je mi jedno, jestli máš 21 nebo 41. Pokud si budeme rozumět, a budou tam nějaké sympatie, tak věk jako překážku vážně neberu. A taky je mi jedno jestli jsi hubená, a nebo tlustá .. Taky nejsem žádný hubeňour a neberu to absolutně jako nějakou urážku .. Jsme jací jsme :)

Třeba se tohle dostane až právě k tobě, a prohodíme pár přátelských slov zde ve formě vzkazu, kde se budem moct navzájem poznat. Osobně ale dávám přednost osobnímu setkání se vší otevřeností, kde si pokecáme o všem.


Úplně nejideálnější by bylo, kdyby jsi byla z okolí Orlové, Petřvaldu, Rychvaldu. To bychom neměli k sobě tak moc daleko, a určitě by to bylo pro všechny zúčastněné strany lepší :) Ale samozřejmě, pokud jsi třeba z Ostravy, tak nevadí ani to :)


Budu rád, když se ozveš!

Interesses e hobbies no sexo

garganta profunda
sexo oral
sexo em público
lingerie sexy
náilon
sexo grupal
uniformes

Descrição pessoal

Kdo jsem?

Jsem 27 letý chlápek při těle (ikdyž už hubnu, tak stále to ještě není ono! Cca 10kg už dole :) ) , který toho v životě moc nezažil. Jsem víceméně snílek, který měl dlouhou dobu hlavu v oblacích.. Určitě pokud si tohle někdo čte, tak tohle může znít jako pohádka nebo fikce, ale vše co zde píšu je pravdivé a nesmyšlené. Pořád tak nějak doufám, ikdyž marně, že na této stránce slečnu kterou hledám najdu, ale je spíš větší pravděpodobnost, že ne. Ale kdo ví :)

Co očekávám?

Hlavně upřímnost, protože ta je podle mě nejdůležitějším základem pro dobré přátelství.