Pesquisa

Homem
Mulher
Casal de homem e mulher
Casal de mulher e mulher
Grupo
Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
conversa
sessão de fotos

Álbuns do usuário (1)

Vídeos do usuário (1)

Interesses e hobbies no sexo

sexo anal
garganta profunda
dominatrix - escravo
fisting
fetiche por pés
látex
sexo oral
mijo
sanduíche
sexo em público
lingerie sexy
náilon
sexo grupal
esperma
bondage
praticantes de swing
às escondidas
uniformes
saltos altos
dominador - submissão
transexualidade
dedada

Descrição pessoal

Ahoj,

jsem 24 letý chlap, kterého láká cokoliv nevšední a nemusí se to nutně týkat pouze sexu. Těší mě poznávat zajímavé lidi s vlastními názory, empatií a slušným vychováním. Imponuji mi “open minded” lidé, kteří jsou otevřený jakémukoliv tématu. Mé záliby jsou knihy, umění, hudba, cestování, basketbal a všechno okolo lidské psychologie a sexuality.

Co se sexu týče jsem velmi perverzní a kreativní, nemám moc hranic a s nadšením je posouvám. V běžném životě si ale velmi zakládám na slušném, férovém jednání a u žen na gentlemanských způsobech. Jsem typ člověka, který krásu vidí v nedokonalostech.

Jsem zadaný a tohle není můj první profil tady, ještě do nedávné jsme měli společný, partnerský profil a i přes to, ze moje přítelkyně sdílí mé chutě k sexu, už nesdílí zálibu v amatérech a to po zkušenostech, které jsme tu měli se opravdu není čemu divit. Nicméně přítelkyni nic netajím, miluji ji a vážím si otevřenosti, kterou mezi sebou máme a rozhodně bych to neohrozil tím, že bych z ni dělal blbku. Můžu si dělat cokoliv co chci ( samozřejmě s ohledem na zdraví ) ale budu ji o tom informovat a to bezpodmínečně.

Co tu hledám ?
- hledám tu perverzní/zvrhlé muže i ženy, kteří se nestydí otevřeně mluvit o svých snech a zálibách.
- lidi, kteří ví jak se chovat a jsou schopný smysluplně poskládá větu.
- lidi, kteří nemají za potřebí lhát a přibarvovat si fakta ohledně svého profilu.
- lidi, kteří nemají problém poslat fotku s obličejem a ideálně i s nickem napsaným na papíře.
- lidi, kteří drží slovo a slib pro ně ještě v tyhle době něco znamená.

Všechno co vyžaduji jsem ochoten sám splnit, nemíním tu ale marnit čas s fake profilama a s chlapama, kteří se vydávají kvůli vzrušení za ženu. Jestli tě tohle bere, tak to proste narovinu řekni a třeba si budeme i rozumět. Přesně z těch to důvodu Vás prosím pište rovnou s fotkou a s Vašim nickem na papíře a jednejte narovinu. Minimálně od mého nicku se Vám tento férový přístup vrátí. A u zbytku lidí?
U těch si vyhrazuji právo neodepisovat.

Těm, kteří toto dočetli až do konce přeji krásný den a spoustu vzrušujících, nevšedních zážitků ať je na co vzpomínat. Michal *6**15*

Fakelist: AnetaPHA - klasicky posílá cizí fotky.