Pesquisa

Homem
Casal de homem e mulher
Objetivo da pesquisa:
sexo

Álbuns do usuário (1)

Informações pessoais

Sexo:
Idade: 44 anos 37 anos
Orientação sexual: bissexual hétero
Estado civil: casado(a) parceiros solteiros
Cor dos olhos: verde verde
Cor do cabelo: castanho castanho
Altura: 183 cm
Peso: 80 kg

Interesses e hobbies no sexo

sexo oral
sexo grupal

Descrição pessoal

Jsme přátelé, J a M. A taky přátelé otevřené mysli a otevřeného přístupu ke vzrušení. Oba máme své spokojené partnerské vztahy. Spolu si užíváme vzájemné přitažlivosti, vzrušení, sexu, ale i povídání o všem možném.
J žije se svým přítelem, který ji občas rád půjčí jinému muži. Někdy by se rád i podíval na její milování s někým dalším. Zatím spíš doceňuje vyprávění a/nebo nějakou tu fotku z vydařeného večera, který si J užila. J by ráda někdy zažila milování ve třech, s M a nějakým dalším mužem. Ale ne jen tak pro odškrtnutí zkušenosti. Muselo by to být hezké přátelství s potenciálem na pokračující setkávání. Zajímá se o historii a míchané drinky :)
M žije se svojí manželkou, pro kterou ale žádné hrátky dva plus nejsou. Je úplně proti, takže o tomhle všem bohužel nesmí nic vědět. M má z dřívějška samé dobré zkušenosti s MMŽ. Velmi ho lákají kombinace hrátek jinak než čistě ve dvou, ať už sdílením informací o sexu s J s jejím přítelem nebo třeba 'skutečná' trojka s J a někým dalším. M se zajímá o komunikaci a moderní architekturu :)
Oba nás přitahuje spojení cestování vlakem a milování.
Proč tenhle profil? Pro případ, že bychom tady (a kde taky jinde, kamarádům se s tímhle těžko svěřovat) snad potkali někoho, koho lákají v sexu stejné věci a kdo by měl chuť a trpělivost se seznamovat, nejprve společným psaním, potom případně i osobně.
Jaký by takový muž měl být? Otevřený a fér, pro rovnocenné postavení všech zúčastněných, zhruba našeho věku a normální postavy. Chemie se nedá naplánovat, takže o ostatním nemá moc cenu teoretizovat dopředu.
Těšíme se, že si tenhle náš krátký text přečte ten správný parťák pro nás a ozve se :) J a M

Doplnění :)
Ano, naše přání je primárně poznat se s fajn klukem pro zajímavé kamarádství a sexuální objevování (a fakt se snažíme být vstřícní a fakt se to nedaří), ale nebráníme se ani kontaktu se zajímavou dvojicí. Jednak máme hlubokou úctu k lidem, kteří dokážou žít v partnerském svazku a velké vzájemné otevřenosti, včetně zapojování dalších lidí do svých hrátek. Jednak nám není proti mysli ani nějaké potenciální další sblížení, pokud je tedy pro vás OK, že J není na ženy :)