Pesquisa

Mulher
Casal de homem e mulher
Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
conversa

Blogs (1)

Seznámení s párem

2 anos atrás 6 1547 12

Asi je to opravdu naivní představa, že by starší nedokonalý pár našel někoho podobného. Jo, odpovědi na inzerát je docela dost. Odpovídající je ale bohužel skoro vždy pouze chlap i když má párový…

Informações pessoais

Sexo:
Idade: 56 anos 54 anos
Orientação sexual: hétero hétero
Estado civil: casado(a) casado(a)
Cor dos olhos: azul azul
Cor do cabelo: grisalho castanho
Altura: 179 cm 170 cm
Peso: 80 kg 93 kg

Interesses e hobbies no sexo

sexo oral
bondage
dedada

Descrição pessoal

Ok..začátek měl být jiný, ale tato sociální siť nám dala další lekci. Je tu velmi mnoho párových profilů za kterými se skrývají pouze muži. Mohli bychom tu napsat celý seznam, ale asi by to nikam nevedlo, udělají si profil jiný. Když nás osloví párový profil očekávame, že o tom ví oba a chtějí to oba. Tato aplikace umožňuje hlasové zprávy. Takže pro kontakt budeme chtít zprávu od ženy. Úplně stačí když žena nechá vzkaz typu Ahoj tady ....( jméno). Já ( žena) odpovím stejně. Pokud s tím máte problém ani nám nepište, vaše žena o tom asi vůbec neví co tu domlouváte.

Život nečeká.... To co si neužijeme, teď už možná neuděláme nikdy, protože nemládneme. Jsme manželé a hledáme pohodové přátele, pár (ŽENU A MUŽE) který spolu žijí, nebo jen ženu na vše příjemné na společné setkávání, vzájemné navštěvování a pohodu, pobavení, třeba i na výlety se vzájemným flirtováním. Rádi bychom někoho kdo na sebe nežárlí. Nejsme sexuální přeborníci o zásuny u nás až tak nejde, máme rádi vzájemné vzrušování, laskání doteky a různé hračky.

Ti co hledají štíhlý typy, tak to rovnou dál nečtěte, žena je baculka, a stejně tak pokud bude žena hledat chlapa s velkým, tak ani u nás nepochodí, muž má menší přirození.

Hledáme pár, kde to chtějí opravdu oba, ne jen muž a ženu k tomu dotlačí jen, aby on si užil. Nebo kde to žena dělá jen kvůli svému manželovi, taková situace by byla trapná pro všechny

Pokud by došlo k erotickým hrátkám, tak ne, všichni na jedny posteli a v jedné místnosti, ale každý pár ( muž s vyměněnou partnerkou v jedné místnosti a žena s výměnným partnerem v druhé místnosti)

Budeme-li si s někým psát, budeme chtít spolecnou hlasovou zprávu. Jsme tu v páru a chceme pár, tak předpokládáme, že jste tu taky oba.
Vyměnit si vzájemně civilní fotky je asi taky fajn, protože lidé mají různé představy a chtějí třeba úplně někoho jiného než jsme my.
A když si s někým domluvíme setkání tak předtím si budeme chtít zavolat telefonem, kde u toho budeme všichni čtyři. Těch falešných profilů je tu mnoho.
Nemáme problém někam dojet, ale jsme z jihozápadní části Jižních Čech , takže bohužel Severní Čechy, nebo Moravskoslezký kraj je fakt daleko :-),



NEHLEDÁME SAMOTNÉHO CHLAPA

Když nám napíšete z prázdného nic neříkajícího profilu, očekáváme že se chcete seznámit a když se chci s někým seznámit tak o sobě něco alespoň napíšu do úvodní zprávy. Zpráva typu AHOJ...HLEDÁME PÁR...ON 50 ONA 49 .. a jednoslovné odpovědi ..s tím je tedy opravdu těžký se seznámit. Teda asi to jde, ale jen s těmi co hledají jednorázové vrznutí. A to my nechceme, hledáme přátele s kterými si budeme mít co říct i mimo postel a tam je opravdu základ v komunikaci. O nahý fotky do zpráv zájem nemáme, nejsme sběrači erotických fotek.