Pesquisa

Homem
Casal de homem e mulher
Objetivo da pesquisa:
sexo
conversa
sessão de fotos

Álbuns do usuário (1)

Informações pessoais

Orientação sexual: hétero
Estado civil: parceiros solteiros

Interesses e hobbies no sexo

sexo anal
garganta profunda
sexo em público
dedada

Descrição pessoal

Abych to nemusela psát každému zvlášť:

- Neprodávám fotky, videa a ani své kalhotky.
- Neprovozuji webku ani sexchat.
- Peníze nechci, umím si je vydělat sama.

- Reálné setkání tu primárně nehledám. Samozřejmě existuje nějaká malinkatá šance, že se tu objeví někdo sympatický, rozumný s mozkem v hlavě. Někdo, kdo dokáže napsat smysluplnou větu, která bude mít hlavu a patu a nebude obsahovat desítky gramatických chyb. Třeba se takový člověk bude umět i chovat, bude empatický a bude to mít v hlavě srovnané...
...možná se to stane ve stejný moment, až přestanu být takhle naivní. *45*

Na otázku co tu hledám už ani neodpovídám. Pokud hledám něco/někoho konkrétního, budu to mít napsané tady na profilu. Pokud tady nic takového není, tak nikoho ani nic nehledám. A ano, jsem si vědoma toho, že tu je každý druhý muž milionář, podnikatel s jachtou a každá ženská by takového chtěla doma.

Tak co tu tedy dělám?! Určitě to pro někoho bude znít neuvěřitelně a někteří jedinci to pravděpodobně ani nepochopí. Ale povídám si s lidmi. Většinu času co jsem online trávím v chatovacích místnostech a povídám si se zajímavými lidmi o zajímavých věcech. Vskutku překvapení.

No a proč si teda dovolím ti neodepsat?! Při registraci jsem byla naivní. Myslela jsem si, že budu odepisovat všem, protože odepsat je slušnost. Teď už vím, jak jsem se mýlila. Je to skoro nereálné. Odepíšu jednomu člověku a napíšou mi další dva.. nebo tři. Když už se snažím i tak odepsat všem, dostanu arogantní odpověď, že jsem nepříjemná netykavka, arogantní kráva, proč tak odsekávám nebo proč nepoužívám smajlíky. A to ještě nemluvím o lidech, kteří jako první zprávu napíšou tu nejnudnější frázi pod sluncem a očekávají, že jim obratem pošlu slohovou práci o jejich dokonalosti.

Někde hodně hluboko pod čárou důležitosti jsou lidé, kteří si myslí, že mám povinnost jim odepsat. Když nedostanou odpověď do pár vteřin, přicházejí další a další zprávy, které mě v chuti odepsat víc a víc odrazují. Ti největší pacienti se pak uchylují k urážkám, které ve výsledku vypovídají jen o nich samotných. *52*