Pesquisa

Homem
Objetivo da pesquisa:
sexo

Álbuns do usuário (1)

Informações pessoais

Altura: 172 cm
Peso: 51 kg

Interesses e hobbies no sexo

sexo anal
garganta profunda
sexo oral
sexo em público
lingerie sexy
sexo grupal
esperma
saltos altos
dedada

Descrição pessoal

*Jsme sympatický manželský pár (35-40 let), co se rád seznámí s příjemným, čistotným mužem, který by si s námi rád pravidelně užíval příjemné chvíle ve třech...
Zkušenosti už máme a věřte, že já jsem velice šikovná 😇😉.

*Nemusí to být vždy striktně ve třech, ráda si někdy vyjdu a užiju i jen s mužem, můj muž se rád chlubí s tím, co má doma 😇. Rozhodně se nechceme nikde schovávat (takže single muž lepší 😉).

*Pokud nás chcete oslovit a zaujmout, nestačí jen nějaké "ahoj". Důležitá je alespoň nějaká rozumná věta, co zaujme a vzbudí v nás zvědavost. Fotka jednoznačně zvyšuje šance na sympatie, ale nesmí to být samozřejmě váš penis!
Pokud se nám (mně) i přesto s ním chceš pochlubit, tak třeba spíše až později 😉.

*Nemáme zájem o nějaké submisivní muže, služky, olizovače nohou, atp. Tito si jistě najdou své příznivce jinde.

*Pokud někomu neodpovíme, je to proto, že nezaujal a nemáme o něj zájem (ve vší slušnosti). Není to naše nevychovanost, ale to, že není v našich silách odepsat všem, zkuste to tak chápat 🙏🏽.

*Můj muž není Bi, je hetero. Ty když budeš Bi, tak nám to nevadí, ale od mého muže určitě nic nečekej 😉.

*Může to znít povrchně, ale opravdu nám jde o sympatie, takže je pro nás vzhled důležitý, čistota, projev, následně i vystupování 😉. Není to tím, že bychom byli nějak arogantní, je to tím, že už prostě přesně víme, co chceme 😉☝🏼 a je to pro nás důležité.