Pesquisa

Homem
Casal de homem e mulher
Grupo

Informações pessoais

Idade: 38 anos
Orientação sexual: bissexual
Estado civil: casado(a)
Cor dos olhos: castanho
Cor do cabelo: preto
Altura: 178 cm
Peso: 93 kg

Interesses e hobbies no sexo

garganta profunda
fetiche por pés
sexo oral
sexo grupal
esperma
praticantes de swing
às escondidas

Descrição pessoal

masér bez závazků
zeptej se ....normálni chlap 38 let 178 cm a 93 kg nejsem sportovec jsem chlap Maser,co ma manželku a dítě. Nemám svaly jsem spíše normální chlap

"Unikátní masáž, která ti změní život! Přemýšlel jsi někdy, jaké by to bylo, kdyby masáž nebyla jen o uvolnění svalů, ale o celkovém prožitku, který tě vtáhne do světa rozkoše? Jsem profesionální masér, který ti nabízí víc než jen obyčejnou masáž. U mě zažiješ kombinaci relaxace a potěšení, které tě pohltí od hlavy až k patě.

Věř mi, znám přesně ty správné body, které tě přivedou k pocitům, o kterých jsi dosud mohl jen snít. Moje ruce jsou vyškoleny, aby ti poskytly nejen úlevu od bolesti, ale i nezapomenutelné chvíle potěšení. S každým stiskem a pohybem pocítíš, jak stres a napětí mizí a nahrazuje je něco mnohem intenzivnějšího.

A nejlepší na tom? Vše je na domluvě. Tvá fantazie je můj rozkaz. Chceš zažít masážní seanci, která překročí všechny tvé dosavadní zážitky? Stačí říct a dohodneme se na všech detailech, které tě dovedou k absolutnímu uvolnění.

Nečekaj a rezervuj si svůj termín hned teď. Pojď objevit, co všechno ti masáž může nabídnout. Klikni na 'Více informací' a připrav se na zážitek, který tě naplní a obohatí. Tvé tělo ti poděkuje!"