Histórias (1)

Víkendové dobrodružství

1 ano atrás 7 3154 26

Byl jsem večer doma sám celý víkend bez přítelkyně, už v sobotu jsem měl choutky, a tak jsem surfoval po internetu a hledal jsem nějaké malé dobrodružství, kterým bych si zpestřil svůj celkem zaběhlý…

Interesses e hobbies no sexo

sexo oral
às escondidas
dedada

Descrição pessoal

Byl jsem večer doma sám celý víkend bez přítelkyně, už v sobotu jsem měl choutky, a tak jsem surfoval po internetu a hledal jsem nějaké malé dobrodružství, kterým bych si zpestřil svůj celkem zaběhlý vztah.

Nejdřív jsem sledoval na chatu a sledoval různé hlášky a nabídky žen a párů. Párkrát jsem zkusil odpovědět, ale vždy zůstalo jen u konverzace po internetu.

Po nějaké chvíli chatování mi v pravém rohu přišlo upozornění, že mi přišel vzkaz do mého profilu.
Otevřel jsem vzkaz a zjistil jsem, že mi nějaký borec chválí galerky s mojí partnerkou.

Dali jsme se do řeči a komunikovali jsme si přes zprávy ve vzkazech. Pokec s ním byl docela fajn a našli jsme i společná témata, jak ohledně aktivit ve volném čase, tak i soukromí. Láďa, tak se mi představil. Přišel mi jako pohodář a fajn týpek, se kterým bych klidně zašel na pokec na pivo.

Psal, že je dnes bez své přítelkyně, a tak jsem se svěřil, že i já jsem celý víkend sám a že jsem pěkně nadržený a že jsem tu hledal nějaké reálné povyražení.
Hned se zeptal, zda jsem našel někoho zajímavého, s kým bych ten svůj přetlak uvolnil. Po pravdě jsem mu odpověděl, že nějaké pokusy byly, ale bez žádného výsledku.

Zeptal se mě, jak moc jsem nadržený a já odpověděl, že víc než jindy, protože jsem doma sám už druhý den.
Pak z jeho strany přišel návrh, který jsem rozhodně nečekal.

Bez nějakých okolků se mě optal, zda mám nějakou zkušenost i s mužem.
Říkám mu Láďo, rozhodně takovou zkušenost nemám a ani nehledám. Nějak ho to nevyvedlo z míry a pokračoval o tom, že se v životě má zkusit vše. Potom se dá posoudit, zda něco odmítnout nebo ne.

Nemohl jsem se ubránit otázce, zda on nějakou takovou zkušenost má. Tak trochu jsem tušil, že odpověď bude kladná, když se mě na takové věci začal vyptávat.
Říkal, že zažil kdysi s kamarádem vzájemné honění a kouření.
Náš hovor se ubíral dál a dál a přiznám se, že mi ta představa něco takového zkusit začala vrtat hlavou.

Bavili jsme se různých věcech, a čím naše psaní trvalo dýl, tak rozhodně nepolevovala moje nadrženost.
Nevím proč, ale vrátil jsem se k tomu, co on nakousl a optal jsem se ho ze zvědavosti, jak k té své zkušenosti s kámošem došel.
Celkem barvitě mi to popsal. Čas byl a ani jeden jsme nikam nespěchali při sobotním večeru, oba sami doma.

Moje zvědavost se stupňovala, a to Láďa asi vycítil. Protože nakonec z jeho strany padl návrh společně něco podniknout a oba se tak zbavit přetlaku.
Pro mě ale představa sexu s mužem nebyla až tak úplně stoprocentní a byl jsem stále přeci jen trochu na vážkách.

Nakonec jsme si napsali, jak by vše mohlo proběhnout, aby to bylo pro nás oba reálné. Pravda, že to celé více méně vymyslel Láďa a já to jen místy jen korigoval.
Ještě jsem chvíli sbíral odvahu a přemýšlel, zda do toho jít nebo ne.
Nakonec jsem souhlasil a vyměnili jsme si telefonní čísla a já vypnul počítač a šel do sprchy.

V dohodnutou hodinu přišla zpráva na mobil, že je před domem.
Zprávu přečetl, a ještě jsem chvilku váhal a v hlavě se mi honilo, zda jsem neudělal nějakou pitomost.

Šel jsem ke dveřím bytu a zmáčknul tlačítko, které odemklo vstupní dveře do našeho činžovního domu.
Rychle jsem si pak svlékl triko a boxerky a sedl jsem si do předem připraveného křesla v chodbě bytu, nechal jsem pootevřené dveře a zhasnul světla.
Bylo už po půlnoci a tak jsem neměl nějaké obavy, že by někdo jiný coural po domě.
Sednul jsem si nahý do křesla a klín si zakryl ručníkem a čekal, až dorazí Láďa výtahem.

Byl jsem z toho pěkně nervózní, ale zároveň jsem věděl, že to prostě chci zažít a mít tak novou zkušenost.

Láďa vešel a zavřel za sebou dveře, musel mě vidět jen na pár vteřin, kdy procházel dveřmi a trochu do chodby bytu padlo světlo z podesty schodiště.
Jakmile zavřel, byla v chodbě skoro úplná tma, jen mírně padalo do chodby světlo přes dveře obývacího pokoje z pouliční lampy, takže jsem viděl jen obrysy Láďovi postavy.

Zavřel jsem oči a jen jsem slyšel, jak se Láďa také svléká a pak jeho pár kroků, jak se přiblížil ke mně. Srdce mi v tu chvíli docela bušilo v očekávání něčeho nepoznaného i to, že je to vlastně člověk, kterého znám jen z komunikace po internetu.
Obavy se ale pozvolna začali rozpouštět už ve chvíli, kdy jeho nahý obrys postavy přede mnou poklekl a dotknul se svýma rukama mých stehen, která začal hladit blíž a blíž k mému rozkroku ale, aniž by se dotkl mého klínu.

Jen malou chvíli jsem ještě uvnitř sám sebe bojoval s tím, že se mě dotýká chlap.
Moje vzrušení začalo pozvolna stoupat víc a víc a to už Láďa shodil ručník, kterým jsem byl přikrytý na zem a párkrát přejel rukou po mém penisu na druhou rukou mi hladil koule.
V tu chvíli jsem se tomu už naprosto oddal a vychutnával si každý jeho dotyk na mém těle.

Hladil mě po hrudníku, pažích, přejížděl konečky prstů přes boky a já se nechal unášet tím vším, co se začalo odehrávat, protože to začalo být víc než příjemné.
Byli jsme domluveni, že vše nechám na něm a já sám se vůbec nebudu angažovat, ani se ho dotýkat.

Po chvíli hlazení mého těla se vrátil zpět k mému penisu, který vzal docela pevně do ruky a chvíli ho pomalu honil.
Vše mi přišlo příjemné a tak jsem si udělal ještě větší pohodlí tím, že jsem se trochu svezl dolů v křesle, a hlavou jsem se opřel o křeslo, takže jsem byl v polosedě, pololeže.

Láďa mě v tu chvíli přestal honit a položil mi ruce na kolena a zatlačil na ně, abych dal nohy víc od sebe.
Pak jsem ucítil jeho jazyk na mém břichu a musím přiznat, že jsem tiše začal vzdychat vzrušením a blahem a přál si, aby si konečně vzal můj penis na své pusy.
Když se jazykem přiblížil k mému rozkroku a začal mi olizovat žalud a špičkou jazyka přejížděl po mém penisu, zrychlil se mi dech a nějak podvědomě jsem se prohnul do luku, jako bych se chtěl svým tělem přiblížit ještě víc jeho puse.
Potom se sklonil ještě níž a začal mi lízat moje mírně prověšené koule.

To už jsem byl totálně vzrušený a vychutnával jsem si každý dotek jeho jazykem.
Najednou jsem ucítil, jak mě jednou rukou drží za koule a druhou rukou mi drží penis, který si konečně vzal do pusy a začal ho jemně kouřit. Nejdřív jen žalud ale pak mizel můj penis v jeho puse víc a víc.

Po chvilce jsem mu musel odstrčit hlavu, protože mě to vše tak neskutečně vyrajcovalo, že bych začal stříkat.
On to pochopil a tak chvíli přestal a zase mě jen tak hladil po hrudníku, stehnech a z boku po hýždích, které pak začal mnout, a já zjišťoval, že ty chlapské ruce i pusa umí neskutečně vystupňovat moje vzrušení.

Když po chvíli znovu sklonil hlavu do mého klína a zajel jazykem pod koule na hráz, úplně nekontrolovaně jsem začal hekat nahlas, nikdy jsem to nezažil a bylo to úžasně vzrušující.

Pak pokračoval v kouření, které bylo úplně jiné, než jsem zažil do tohoto setkání.
Ještě pak několikrát, už sám oddálil můj výstřik, protože už věděl, kdy to na mě jde a já už jsem si přál ze sebe konečně ten přetlak dostat.

V duchu jsem si říkal, ať už mě konečně udělá nebo se z toho všeho zešílím.
Intervaly, které mě dováděli k vrcholu se zkracovaly a já cítil, že už to nebude dlouho trvat a vypumpuju ze sebe celou dávku do poslední kapky.
Chvíli mě při další pauze hladil rukou po koulích a pak vzal do ruky můj penis a zas jen pevně stisknul a začal mě honit.

Nemohlo mi uniknout, že druhou svou rukou honil sám sebe a můj dech se opět zrychloval, Láďa asi dobře věděl, že to nebude dlouho trvat a udělám se.
Stiskl můj penis ještě víc a čím dál rychlejšími pohyby jsem se blížil k vrcholu.
Když mi jazykem do toho všeho ještě začal znovu lízat moje koule, nevydržel jsem to a začal jsem ze sebe pumpovat všechno semeno, asi částečně na jeho obličej a na moje břicho a hrudník.

Jeho to vše také vzrušilo a já zahledl jeho postavu, jak vstal a napřímil se a honil nade mnou dál své péro, pak už jsem jen cítil, jak dopadá jeho teplé semeno v obrovských dávkách na můj hrudník.

Byl to zvláštní pocit cítit dopadající semene jiného chlapa.
Vychutnával jsem si to úžasné uvolnění i ten pro mě nový a zajímavý zážitek ještě krásně uvolněný v křesle.

Láďa využil pohozený ručník, který ze mne shodil na začátku na zem a utřel se, pak se oblékl, a když jsem otevřel oči, viděl jsem už jen jeho záda, jak za sebou pomalu a tiše zavírá dveře od bytu.