Informações pessoais

Idade: 38 anos

Anúncios de encontro (1)

Orálek

Mulher oferecendo serviços
Czech Republic Zlínský kraj
Idade 31–100

oORÁLEKk

Pouze rychlá a strucna domluva, nebudu odpovidat na 50 otázek, ani s tebou psát víc, než je nutné k domluve.
Předtím, než napíšeš, čti POPISEK u mého profilu.
V průběhu dne se domlouvam, takže jsem online nepravidelně.. ale netrvá dlouho a reaguji. Takže kontakt zde.

Prostor nyní mám, nebo auto.

DOMLUVA ZDE A jen PRO TY (a to je důležité)

>>> CO CHTEJI MAX DO 30MIN PRIJET.

Descrição pessoal

Nabízím orálek bud v autě, přes den možný i prostor.. Rychlý Orálek je bez...do konce..😊

Schůzka obvykle kolem, nebo do té pulhodinky..

Vyslekam se, jsem nahoře bez, prsa možno hladit a líbat,jinak se nelíbam.😊 Sahat jinak možno s ROZUMEM a pokud souhlasim kdekoliv, ale žádné prstění ani oboustranný orál.

Zlínský kraj,Tlumacov (pokud je tvůj dojezd max 30min,čekat na ty,co to mají dál se mi nevyplatilo,tak proto to zahrnuji do podmínek,času je málo a takto trávit ho nehodlam)

Domluva na dalších službách je pak lepší OSOBNĚ, sex pouze výjimečně (a většinou ne na první schuzce,pokud se nedomluvime jinak) a proti nabidce (jinak dokud mám přítele, tak se mu ráda vyhnu ) tak se mě, prosím, ptejte pres vzkazy, treba i s nejakou nabídkou...🙂

Kontaktovat zatím zde,číslo dávam az po schuzce😊.

Orálek minimalne 1000,- (pokud se to zda byt hodně za to, tak to samozřejmě chápu, ale v tom pripade mi tedy prosím nepiš, mám k té ceně své důvody a o ceně NECHCI SMLOUVAT)

Jsem tu hlavně pro ty, kteří mi to dají rádi... výměnou za můj čas a snahu k zpříjemnění dne..😊



Na domluvu nám stačí 5 odpovědi, žádné nekonečné dotazování,psaní,vyzvidani a nebo treba smlouvání o ceně=přestanu prostě reagovat, na to nemám cas..

Přednost reakce mají pro mě vzkazy s nabidnutou FO.. pochopitelně uprednostnuji nejvyšší-narovinu přece,proto tu právě jsem,tak se asi není čemu divit

Take má u mě přednost rychlá domluva.. Pokud se odmlčím, tak nejspíš proto, že byl někdo rychlejší, opravdu tu ani náhodou nebudu trávit víc času, než je nutné k domluvě..

Nejsem tu od posilání fotek, pošlu jen jednu, chci si zachovat anonymitu.. a s fotkou obliceje na mě prosím uz nechoďte. Není nic trapnejsiho, než když mě někdo pozná a já nebudu ani tušit, komu jsem se to odkryla. Prostě pokud risk, tak pro oba...a najednou.

A důležité..POKUD SE UZ SPOLU DOMLUVÍME A BUDU NA TEBE ČEKAT ..pochopím treba 10MIN ZPOZDENI...pak už s tebou NEPOCITAM a rovnou blokuji.. to samé je, pokud se domluvíme a ty nedáš ani vedet.

***POKUD BYCH ZA NĚKÝM MĚLA NĚKAM JET, NEOBEJDE SE TO BEZ PENĚZ (ALESPON NA PALIVO) PŘEDEM ( mam zde overeny profil OP, bankucet na sve jmeno, tedy jsem ta posledni, která by zde někoho chtěla "okrast"...) a z podmínky peněz předem NEUSTOUPIM jsem poucena od pár pitomcu zde a už tu chybu neudělám. KDYŽ BYCH UŽ JELA, TAK minimálně pro 1500..***

DĚKUJI ZA POCHOPENÍ MYCH PODMINEK ..ony totiz nejsou psané jen tak z dlouhé chvíle, ale pro tvoje rychlejší rozhodování.. ať si vzájemně ušetříme i čas.. ❤️
😊