Pesquisa

Homem
Casais de homem e homem
Grupo
Objetivo da pesquisa:
amizade
sexo
conversa

Informações pessoais

Signo do zodíaco: Aquário
Orientação sexual: gay/lésbica
Estado civil: solteiro(a)
Cor dos olhos: castanho
Cor do cabelo: castanho
Altura: 178 cm
Peso: 82 kg

Anúncios de encontro (1)

Aktiv na dildohrátky, mrd, FF

Homens à procura de homens
Czech Republic Hlavní město Praha

Najde se aktiv okolí Šumperska, Ústeckorlicka na mrd, hrátky s dildy poopřípadě fist? Já 45/178/85 normální pohodář. Ideálně dnes večer.

Interesses e hobbies no sexo

sexo anal
garganta profunda
fisting
fetiche por pés
látex
sexo oral
mijo
sanduíche
lingerie sexy
sexo grupal
esperma
bondage
praticantes de swing

Descrição pessoal

Najdu aktiva na hrátky s dírou, dilda, a fist? Já 34/178/82 jsem rád v pasivní roli.

Hledám aktivní borce s pořádně velkým a tlustým pérem (min. 19/6, ale čím větší tím lepší). Chtěl bych vyhonit, vykouřit, chci aby jsi do mě zajel až po koule a pořádně mě opíchal, chci aby jsi mi taky protáhnul díru dildy a můžeš i vyfistit. Uvítal bych pravidelná setkávání. Prostory občas mám a vyžaduji 100% zdraví a diskrétnost.

Najdu někoho kdo rád dělá masáž? Rád bych našel někoho kdo by udělal celkovou relaxační masáž pro potěšení a uvolnění. Chtěl bych se jen nechat unášet příjemnými pocity. Hledám někoho kdo rád masíruje celé tělo, včetně všech partií - zadek, třísla, koule, prostata atd. bez finančních nároků. Pokud by tě vzrušovalo i holení intimních partií, rád dám své tělo k dispozici.

Rád bych zažil olejovou masáž celého těla. Zaměření na prostatu a genitálie. Tel vše urychlí, foto pomůže. Prostory mám. Zaručuji čistotu, úroveň, mám rád pohodové prostředí, vonné oleje, relaxační hudbu.