Pesquisa

Mulher
Casal de mulher e mulher
Objetivo da pesquisa:
sexo

Informações pessoais

Idade: 43 anos
Signo do zodíaco: Aquário
Orientação sexual: hétero
Estado civil: casado(a)
Cor dos olhos: azul
Cor do cabelo: castanho
Altura: 186 cm
Peso: 88 kg

Interesses e hobbies no sexo

garganta profunda
fetiche por pés
lingerie sexy
náilon
esperma
bondage
uniformes
saltos altos

Descrição pessoal

Ahoj vsichni.
Tento profil jsem zalozil pro poteseni vsech, kteri maji stejnou zalibu jako ja s moji pani. Po schlednuti nasich galerii je hned jasne o jakou zalibu jde.. *7*
Mame radi sex a vse s nim spojene. Hlavne ale milujeme silonky. Sex s nimi je pro nas mnohem drazdivejsi a smyslnejsi. Boticky, sexi kalhotky, rajcovne hadriky...to vse pri sexu pouzivame. Ja obzvlast miluju vyvrcholeni na tyto sexi vecicky, specialne na silonky a boticky :) Strikacky na sexi cubinku v pradelku mi prijde neodolatelne. Proto jsem se rozhodl, ze nektere z nasich fotek a videi umistnim sem. Vsichni co mate radi podobne zalezitosti jako my, jste tady vitani. Galerie pridavam docela casto....chodi mi ruzna prani jak se mame vyfotit. Co se da to s radosti splnime :) Vy, kteri mate stejny fetish jako my a radi se divate na nase foto/video, dekujeme za hodnoceni nasich galerek a hezkych komentu. Vazime si toho a sme radi za kazdy jeden z nich.
Nekomu se to mozna nelibi a preferuje jiny druh sexu.....respektuji a zadam o to same.
Nikoho nehledame. Vystacime si sami :) Za lichotive vzkazy a pikantni komenty sme ale radi. Tesi nas kdyz vime, ze se nase hratky nekomu libi. Jen zadam nepiste zadosti o zaslani kalhotek, silonek nebo cehokoli jineho od moji pani.
Nedelame to. Mam tady nekolik pratel kterych se to ale netyka :) Ale jde neco za neco....ty mne, ja tobe. Jednoduche *24*

Piste hodnoceni ke galeriim, nebo prani co by ste radi priste videli...vsechno cteme a sme za kazdy koment radi.


P.S -UZ ZADNE PRADILKO MOJI ZENY pro nikoho. Hodne lidi reagovalo na moji nabidku ohledne VYMNENY pradla, ale jen jeden mi poslal neco na oplatku. takze kdyz nekdo bude mit zajem o silonky, kalhotky nebo neco jineho od moji pani, posle PRVNI on mne a pak ja.
(.)(.)