Pesquisa

Mulher
Objetivo da pesquisa:
amizade

Informações pessoais

Habilidades linguísticas: Slovenčina
Estado civil: solteiro(a)
Cor dos olhos: verde
Altura: 160 cm
Peso: 60 kg

Interesses e hobbies no sexo

sexo oral
lingerie sexy
praticantes de swing
às escondidas

Descrição pessoal

Žena je mi bližšia...krásna žena je pre mňa ten najlepší sexuálny partner. Dámy, pokiaľ ste to ešte neskúsili, určite by ste mali.


Kedykoľvek som odolala pokušeniu, bolo to krásne, ale keď som mu podľahla, bolo to stokrát krajšie.

Kreténov, ktorý ponúkajú akúkoľvek finančnú odmenu za sexuálny kontakt považujem za menejcenných!

Nie som povinná niesť zodpovednosť za pocity niekoho, kto ma o niečo požiada a nemá právo ma odsudzovať, keď ho odmietnem.

Na webku nechodím a honičov neznášam!
Nikoho a nič tu nehľadám a ponuky na stretnutie už vopred odmietam
Milujem krásne nežné milovanie, žiadny tvrdý sex, to si muži nechajte pre prostitútky a mňa s tým neotravujte. Honičom na webke sa nevenujem, nič im ani nechcem prikazovať a ani sa na žiadneho nehodlám počas jeho činnosti, pozerať, počula som, že to kazí žene zrak!!!

Treba niečo pre ženu urobiť, aby pochopila ako veľký dar má, aby sa prestala hanbiť za svoje telo, za to ako jej telo vyzerá a prečo tak vyzerá. Aby naplno prijala svoje ženstvo a svoje poslanie. Aby pochopila, že nie je len telo alebo len Sexualny objekt, ale že má veľa skvelých darov, ktoré z nej robia jedinečnú umelkyňu života. Aby dokázala byť slobodná a šťastná vo vzťahu, ale aj bez vzťahu, sama sebou, s ľahkosťou tancujúce po ceste svojho zmysluplného života ... Žena je kalichom, kotlíkom pre transformáciu ... to najcennejšie, čo má je jej božské lono s kvetom najkrajším a najviac hodné úcty , lásky a pozornosti k jej božskému daru, k božskému kvetu, ktorý je naplnený sladkým nektárom a prináša rozkoš, spojenie, napojenie na inej dimenzie, ale aj úžasné pocity ....
Ách, aká to sila čo telo, rozum, srdce prekabáti, morálku, slušnosť, cudnosť náhle schváti.....

Čím viac sexu máte, tým ste žiadanejší. Sexuálne aktívne telo produkuje významné množstvo látok zvaných feromóny. Tieto jemné sexuálne parfumy privádzajú Váš náprotivok k šialenstvu!