Anúncios de encontro (4)

Příběh

21.8.2023 06:08 Promover

Někdo příběh? Já jako mladá holka nucená podstoupit nápravnou léčbu kvůli příliš klučičímu chování a oblékání.

Začátek: Vzbudím se nahá připoutaná v gynekologickém křesle s nohama daleko od sebe. Kouká na mě znechuceně starý zřízenec u dveří a po chvíli přijdou dva doktoři, jeden který se bez keců rovnou posadí ke mně, aby mi mohl udělat vstupní vyšetření. Psycholog si sedne vedle mě s deskami a začne mě vyslýchat, zatímco cítím hrubé prohmatávání mé kundy od gynekologa.

Elektro, mučení, oplodnění, velké hračky, bezmoc, modifikace..

Příběh o tom jak jsem přinucená podstoupit rituál, po kterém se stanu majetkem cikánské osady, začátek:
Omylem jsem zašla do jiné ulice a hned mě tam obestoupila parta cikánů, kteří mě začali různě po těle ošahávat "Hej ty pičo čaje, ukaž kundu" řekl jeden z nich a rukou mi hned prohrábl rozkrok. Měla jsem jenom sukni a tanga, takže mi hned prsry zajel do kundy a začal projíždět. Já jenom vyděšeně koukala, trochu se kroutila a kňučela, ale bylo mi jasné, že se nemůžu bránit. Další cikán mi zezadu flusnul na anál a palec zastrčil dovnitř "Dobrá díra, sice už asi trochu protažená, ale bude stačit" přikyvovali cikáni, ještě mi přitom dali pár facek a jeden mě za vlasy začal táhnout dál do ghetta, zatímco mi cestou strhávali oblečení až jsem byla úplně nahá "Nejdřív tě musíme pořádně připravit" (pokračuj do vzkazů, jenom mužské postavy, použití pomůcek a různých věcí)

Někdo na extrém příběh? Ty jako bezdomovec bez zábran, já jako teenka co neumí říct ne.

Začátek příběhu:
Jdu po ulici kolem lavičky kde sedíš a hned natáhneš ruku. "Pičo, dej sem dobrý a dělej" řekneš nevrle a já se nervózně podívám "Dobrý den pane, moc se omlouvám, mám jenom papírovou tisícovku" ukážu jí, hned mi jí vezmeš a zastrčíš do kapsy "A co jako, tys mi jako nechtěla nic dát? Děláš si prdel?" vstaneš a začneš mě fackovat přes obličej. "No jen počkej ty svině, tohle si odmrdáš" vytáhneš mi sukni, roztrhneš kalhotky a špinavými prsty začneš projíždět pysky. Já jen poníženě držím a koukám.

Příběh

18.3.2023 10:29 Promover

Někdo na příběh? Svět kde ženy slouží pouze jako majetek bez práv, chované na farmách, na experimenty, veřejné gloryhole, nábytek atd

Jelikož jsem nejnižší čubka, je mi na spaní přidělená jedna klícka na ubytovně, kde jsem jen schoulená do klubíčka. Až ráno se všechny klece otevřou a je nám dovoleno jít ven. Jsem jako všechny ostatní nahá, musím jít zase hledat pána který by se mě ujal. Jdu to tedy zkoušet zase pod most k bezdomovcům jestli by si mě někdo nechtěl vzít tam. Muži jsou hodně vybíraví