Také „obyčajné“ BDSM poobedie

8.5.2022 04:40 · 742 просмотра midnight_rose

... v takej „bežnej“ BDSM domácnosti

(alebo útržky z domácich rozhovorov)

J: Michal, prestaň s tými svojimi hrami. Si normálny? V tvojich úchylných predstavách som spútaná a bezmocná ja, ale čo keby som ja teba spacifikovala? A ty by si bol spútaný, bezmocný, s náhubkom, zviazaný do rôznych neprirodzených polôh, ja by som sa pýtala nepríjemné otázky, vypočúvala ťa, pôsobila na teba psychický nátlakom, spôsobovala ti bolesť, brala si ťa tvrdo a divoko. Presne tak sofistikovane ako to robíš ty. Presne tak premyslene volila slová ako to robíš ty. Lebo tvoja fantázia nemá hraníc. Presne tak isto používala násilie, fyzickú silu a nátlak na dosiahnutie svojho cieľa. A tak veľmi by ma to bavilo... Tak veľmi...

Stál tesne za ňou a len bez slova počúval. Priblížil sa k nej odzadu potichu ako leopard ku svojej koristi. Keď už bol veľmi blízko, dal si záležať na tom, aby ho ucítila. V sekunde jej chytil odzadu ruky a len vtiahol do nosných dierok vôňu jej vlasov. To ho vždy dokázalo nabudiť. Zakaždým to v ňom prebudilo tú pradávnu potrebu loviť. Jej vlasy boli preňho fetiš. Nevedel sa ich nabažiť. Vzrušovali ho, dokázali ho priviesť do nepríčetnosti. Pred očami mal scény, keď je zviazaná a od jej tie jej nádherné dlhé vlasy odhŕňa z tváre, aby jej videl do jej hlbokých očí, ktoré planuli strachom aj vzrušením zároveň.

J: Bože, ty nie si len úchylák ale aj chlípnik. Si odporný v tom tvojom psychologickom trýznení, ako každé slovo dokážeš obrátiť proti mne. Nemusím sa na teba ani pozerať a viem, že máš teraz ten tajomný úsmev. Viem, ako ťa to veľmi baví a vzrušuje. Máš rád, keď sa v tebe prebudí ten „inštinkt lovca“. Máš tak veľmi rád, až doslova bažíš po tom ma loviť. Och, ako veľmi ťa poznám. Ako veľmi ti vidím do tej tvojej čiernej duše. Stretneme sa v pekle miláčik, obaja. Ty za to, aký si a ja v tesnom závese za tebou preto, ako veľmi ma táto tvoja časť vzrušuje a privádza do vytŕženia. Privádza do šialenstva. A za to, ako ma vieš svojím nadšením a živelnosťou strhnúť so sebou. Skončíme tam pekne obaja škvariac sa v kotli alebo nabodnutí na análnych kolíkoch ako ražniči a čerti nás budú otáčať ako kebab donekonečna a ešte ďalej, na celú večnosť. Žiadna nirvána, drahý. Nie pre nás.

V sekunde sa mu vytrhla zo zovretia.

J: Prestaň!

Dnes sa rozhodla nehrať podľa jeho pravidiel poslušnej subinky/žienky/oddanej milenky. Dnes bude vzdorovať. Ale ako... Naozaj.

Na líce mu dopadla facka. Nie obyčajná, ale taká akú dáte človeku, keď ste nahnevaný. Veľmi nahnevaný so značnou dávkou guráže. Poriadna, až vám na chvíľu zahučí v hlave.

J: Reciprocita miláčik, volá sa to reciprocita. Ochutnaj si vlastnej medicíny a usmiala sa teraz ona.

Pozrel sa na ňu pohľadom divokého zvieraťa, ktoré sa práve odtrhlo z reťaze.

M: Drahá, máš dve minúty na to, aby si ma spacifikovala, ako hovoríš a potom... Nechci vedieť, naozaj nechci vedieť, čo bude potom. To, čo si dnes predviedla bol strop, absolútne vybočenie. Máš dve minúty... A to som ešte zhovievavý.

Rozbehla sa ku dverám, ale stál len meter od nej a vedel, že sa pokúsi zdrhnúť. Chytil ju zozadu a pevne zovrel. Popri tom, čo ju držal stihol ešte drzo nadvihnúť sukňu a stlačiť jej ten jej pekný zadok. Hral sa s ňou ako mačka s myšou. Aj mačka svoju korisť chytí, potom jej dá falošnú nádej na únik a potom znova zadrapí to nevinné telo do svojich pazúrov. Vychutnával si jej bezmocnosť. Vedel, že je silnejší, väčší.

M: Miláčik anatómiu neojebeš, zaškeril sa uštipačne. Si o vyše tridsať kíl ľahšia a inteligentná žena ako ty, si to azda uvedomuje. Pritisol ju ešte bližšie k sebe a vychutnával si pocit nadvlády.

J: Ak si myslíš, že sa nebudem brániť, tak si na omyle. Začala so sebou divoko kmásať, snažila sa vymaniť z jeho zovretia. Nebude to ako obyčajne, drahý, dnes použijem reálnu silu. Všetku, ktorú mám.

M: Nech sa páči milá dáma, ešte ti zostáva asi minúta.

Začala so sebou zametať z celej sily. Zo všetkých síl sa mu snažila vytrhnúť z jeho oceľového zovretia. Bol skoro dvojmetrový chlap, 95 kíl, športová postava. Nebol nejaký svalovec, ale postavu mal udržiavanú, mužnú, sexi. Vždy ju priťahoval.

Kopala a rozhadzovala rukami okolo seba v snahe ho zasiahnuť a vymaniť sa.

J: Povedala som, že sa budem brániť zo všetkých síl.

Ešte viac sebou začala lomcovať. Mal, čo robiť aby udržal hysterickú ženu, ale zatiaľ sa mu to úspešne darilo. Nebola zrovna drobná ani slabá žienka, ale anatómia a váhový rozdiel jednoducho nepustí. Nemala šancu.

J: Presne viem, že si neskutočne užívaš tento môj okamih vzdoru. Ach, tieto tvoje psychologické hry. Ale dnes to bude len fyzická hra.

M: No, to si ešte počkaj miláčik. Nerob unáhlené závery. Ešte sme neskončili. Ja som s tebou ešte neskončil. Máš už len takých 30 sekúnd. Aj to možno už nie, ale budem vľúdny a zhovievavý a dám ti šancu.

Okrem kopania a lomcovania rukami zapojila do hry aj škriabanie. Ostrým nechtami mu zasiahla predlaktie, ale nemala pocit, že by to nejako zmenilo situáciu. Ok, škriabanie nepomáha, tak začala hrýzť. Uhryzla ho celkom slušne do ramena.

Tá sa nezdá, pomyslel si...

M: Ok, stačilo drahá.

Jedným chvatom bola na zemi. Konkrétne tvárou k zemi a on ležal celou váhou zozadu na nej.

J: Ach miláčik, však ja veľmi dobre viem, že fyzický súboj s tebou nikdy nevyhrám.

Začala vrieskať o dušu. Jej hlavné „Pomóóóc“ z celých pľúc museli počuť aj susedia... z druhého konca mesta... čoby... z druhého konca Slovenska. Znova sa uškrnula.

J: A teraz si drahý vysvetľuj pánom policajtom, čo mi sem prídu „pomáhať a chrániť“, že nie si násilnícky manžel, úškrn od ucha k uchu.

Bola spokojná so svojím hereckým výkonom. Zliezol z nej, už-už si myslela, že vyhrala. Ale kdeže. Znova jej chytil ruky a odvliekol ju do spálne.

M: Zoberiem si na teba nejaké pomôcky, lebo vidím, že si nedáš povedať, miláčik.

Z nočného stolíka vytiahol náhubok a lano. Toto nepatrilo medzi tradičné večerné pomôcky tradičnej domácnosti, ale oni dvaja nepatrili k tradičným domácnostiam aspoň čo sa nočných radovánok týkalo.

M: Tak po prvé. Už si dokopala!

A ruky aj nohy jej promptne a profesionálne v okamihu zviazal lanom. V tom bol nesmierne skúsený. Techniky zväzovania neposlušných žien, konkrétne tejto jednej extrémne vzdorovitej mal zvládnuté na jednotku. Jednotku s hviezdičkou.

J: Pusti ma ty starý úchylák!!! Michal, okamžite ma odviaž!!! Skončili sme, už budem dobrá! Však som len žartovala.

M: Jáj, ty herečka. Keď už nemáš inú možnosť, tak začneš ťahať medové motúze. A že kto je tu psychopat. Isteže. Neskončil som, moja nemilá pani manželka. A po druhé: Už si aj dovrieskala! A nasadil jej náhubok.

M: A aby sme si rozumeli, nie som starý úchylák. Pre teba som PÁN starý úchylák.

Len sa lišiacky pousmial, prizeral sa na svoje dielo skazy. Jej spútané telo na zemi aj s náhubkom. Bol so sebou nesmierne spokojný...

M: Dobre, šancu si mala.

M: Teraz som na rade ja, dievčatko.

Otočil ju smerom k sebe, bol tesne oproti jej tvári, pozerali si z očí do očí. Chytil ju pevne pod krk.

M: Teraz sa zahráme moju hru...

(pokračovanie nabudúce)