Zazitky zo Zlatych Pieskov

pridavajte zazitky

piste co ste vsetko sexualne zazili na zlatych
Na veľkonočný pondelok sa tam chystám na ryby.Ak by mi dajaka chcela skontrolovať červíka budem rád.
My sme na ZP mali veľa krát divákov, aj pomocníci sa nejakí našli. Buď po zotmení na deke pri vode, alebo večer v aute vzadu pod billboardom, alebo aj priamo na tej rozbitej ceste. Dobré zážitky.
Hej. Pravdu máš. Ten profil je zámerne napísaný tak, aby provokoval k reakcii. Vidím ako reaguješ ty a podľa toho už viem, s kým mám tú česť. Zaujímavé je, že ti to nedocvaklo samé, väčšinou to ľudia aspoň vytušia sami od seba. Ďakujem za milú správu.
Určite v tvojom sne a ako čítam tvoj profil tak tie tvoje názory a požiadavky to je čistý grc. Píšeš totálne nezmyse a Boh vie či nie si iba sám muž teplos
A ešte malé odporúčanie. Skôr ako tu začneš niektorého užívateľa nesprávne hodnotiť a súdiť, mohol by si si napríklad vyhľadať čo sa o ňom píše vo viacerých vláknach, koľko iných ľudí ho tu pozná osobne a čo na neho hovorí. Dá sa tam vyhľadávať aj podľa nicku.
Hej. Máš pravdu. Ten profil je dosť provokujúci. Ale buď kľudný, je to časť nášho zámeru. Reakcie na takto napísaný profil nám rovno poskytujú veľa poznatkov o tom, kto nám reaguje. Napríklad aj teraz sme sa dozvedeli dosť veľa práve o tebe. Ďakujeme.
Áno jasné. Určite aj my o tebe a tvojich zážitokoch ktoré hovoria samé za seba čo si za človeka 😉👋
Pekné si ho doma honkaj a si len hrdina od skla ale som si istý že do očí by si to nepovedal (отредактировано)
A som tu trošku dlhšie ako ty tak viem ako to tu funguje ty zakomplexovana trubka
Áno áno ešte daj niečo. A aspoň 30 krát si pozri môj profil. A čo sa týka toho povedať do očí tak nemám najmenší problém ti to povedať do očí ak sa ti oto jedna honič
Jasne áno veríme 🤣🤣. Ty budeš asi ďalší z poza kríkov honič uchyl
Nestojís mi za to aby som reagoval na nejakého zakomplexovaneho úchylaka čo si lieči svoje komplexy na tomto fóre ale. Daj si lieky a keď ti nezaberú tak nájdi psychiatra čo nájde odvahu ti napísať silnejšie lieky a nastaviť ti správnu liečbu aby si nemal také komplexy
Zakomplexovany si tu jedine ty k tomu uchyl honič v jednom. Ty keď berieš lieky tak ber ďalej ale iným také odporúčanie nedaj a daj si čajík a odpočívaj ďalej lebo tie lieky asi veľmi nezaberajú
Nič si s neho nerob je to ďalší zakomplexovaný idiot a hrdina od Pc
No asi si len ďalší pisalek od Pc ja mám s nimi ososbne skúsenosti a bolo super sed doma a hon si ho pri počítači ty teubka
Kedysi chodila okolo plaze pani a ponukala masaze...ta ma raz na tej vedlajsej plazi vyhonila...videl.som sex v aute na parkovisku...par krat som si vyhonil pred parom v lesiku pod billboardom...tento rok som sa bol vela krat nahy predvadzat v lesiku...sledovalo ma vela chlapov ako sa prechadzam s psostavenym vtakom a niekedy sa aj pridali
Tak myslím si,že hlavnou atrakciou ZP a pláže je stará so silikónmi,ktoré jej ešte robili v 1955 a už ich má rozložené ,jedno na chrbte,druhé na pupku...večne riadiaca celú pláž,aj keď v poslednom čase sa už radšej stiahla....
chodievam tam obcas a pozeravam na zeny aj muzou jedna tam mava pekne roztiahnute nohy krasne vidno
Par krat som tam bol ale nikdo sa o nic nepokusil alebo neviem ako si to naznacuju a rad by som sa nechal pofajat a mozno bi som aj zasunul.
Ja som tam vlani dvoch vyfajčil - bol som v lesíku a videl som, ako si tam chlap honí, tak som prišiel k nemu a pomohol som mu. Najskôr honka, potom faja. Tiež som raz bol v lesíku, mal som ho vonku a sem-tam som chvíľu honil a prišiel ku mne chalan a vyhonil mi ho.
Posledne leto som si na Zlatých pieskoch zaplával na ostrov a tam ma pekne vyfajal mladý chalan.Bolo to vzrušujúce okolo stále niekto chodil,možno nás aj pozoroval,ale nevidel som nikoho.
Kde je tam lesík? Ja viem len o Tom poli tak ďalej.....
aj tam teraz niekdo chodi? cez leto sa to v lesiku hemzilo ludmy
Ludmy🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦😮🤦🤦😮
Asi aj doba je cudna .ze clovek nevie odhadnut, pozriem chcu- alebo dostanem aj po papuly....asi je dobre sa dohodut vopred
Boli sme tam uz niekolko krat a nasli sa aj neaky okukovaci ale nemali jeden pred bruhym odvahu sa pridat. Takze nic moc.
treba sa s niekym dohodnut dopredu, ja som Vam raz pisal ale evidentne sa s Vami neda dohodnut, kedze stale len nieco hladate a nikdy nereagujete. Ale vsak Vy viete, aspon je o com pisat...
Tak to si trafil. *114* Čo som si aj písal s inými, nikto sa nikdy naživo s nimi nestretol. *23*
Mám ich zaradených v kategórii "Len vypisujú", kde všade by sa chceli stretnúť, no skutek utek. *9* Prípadne sami sebe odpovedajú z iného nicku, ak bolo dobre.. *3*
To, že si sa ty s Nespútanýmpárom ešte nestretol, neznamená, že len vypisujú a nikdy sa nestretli s niekým iným. Mal by asi trošku zvažovať čo zverejňuješ, lebo to jednoducho nie je pravda.
Mi sme tam vcera boli a super sme si uzili este s jednym parikom
Fajku od byvalky v aute, v lesiku sex, nedaleko nudy malada mozno 16rocna olizovala vtaka frajerovi za bielho dna cez trenky akoze nenapadne, na apolocnej plavkovej plaze 40rocny par ona hlava pri vtakovi on pri kunde a cez plavky sa pred ludmi drazdili, raz som si honil v lesiku uz som to nevydrzal a naraz isla zena okolo bola cikat len sa pousmiala
V strednej časti pláži si to nedovolí nikto . Už roky tam chodia ti istí ľudia navzájom sa už z videnia poznáme. Chorí ľudia tam nemajú miesto. A ani si tam na nikto nič za tie roky nedovolil.. takže pohoda
Tak tak. Stredná časť je najlepšia na slnenie a kľud.
ja som raz zazil ako sexuju v aute a ked ma videli ze sa pozeram tak zacal hukat chlap ze nech vypadnem :(