Поиск

Мужчина
Цель поиска:
дружба
секс
разговоры

Личная информация

Пол:
Знак зодиака: Рыбы Весы
Сексуальная ориентация: гетеро гетеро
Семейное положение: женат/замужем женат/замужем
Цвет глаз: синий шатен
Цвет волос: шатен натуральный рыжий
Рост: 193 см 178 см
Вес: 102 кг 68 кг

Сексуальные увлечения и интересы

секс на публике
групповой секс

Личное описание

Mám priateľa a spolu máme radi divákov - pomocníkov. Ale teraz si dokonca ku nám hľadáme milého parťáka, musí ale spĺňať niekoľko podmienok, lebo ja sa fakt chcem baviť s niekym na úrovni. Mal by mať že naozaj vysoké vzdelanie a nie školu života, mal by byť inteligentný, múdry a normálny. Nie len normálnej postavy a stredného veku, ale najmä normálnych názorov. Nie som zvedavá na žiadne alternatívne sračky. Nemal by si o sebe myslieť že o vakcínach vie viac ako lekári, že o "chemtrails" vie viac ako piloti, že nás niekto chipuje, postrekuje, že celý svet riadi nejaké Židovské sprisahanie, že Ukrajina si zaslúži vojnu a utrpenie, že tam je nacizmus (veď už aj u nás je väčší), že nám EU a NATO kafre do nášho života (veď EU a nato sme aj my sami) a podobné nezmysly. A mal by byť z BA, najlepšie že fakt z blízka, lebo nikdy sami dopredu nevieme kedy budeme môcť, ťažko sa to plánuje, a samozrejme mal by mať možnosť prísť k nám aj večer. Mal by to byť človek, ktorý vie o čom pojednáva Dunning-Krugerova teória a mal by tomu rozumieť. A naozaj by mal bývať v BA a mal by vedieť plynule nemecky alebo anglicky, aspoň.

Divákov máme radi, ked nie je chadno sa chodievame ukazovat vecer na zlaté na deke na nude, alebo dozadu pod billboard robiť to pred divákmi, v aute. Alebo občas na termálny prameň. Bolo by fajn, keby ste nám ale najprv nechali priestor, trošku casu, aby sme sa rozbehli, potom by bolo dobré, keby ste s netlacili moc blízko hned, na zaciatku je dobré udržať si trošku odstup, aj ked otvoríme okná alebo dvere, alebo ked zažneme svetlo. Ale predovšetkým sa nám treba sa prihovoriť, spýtať sa, či môžete ísť bližšie, a celkovo nie si tam len mlčky honiť v tme, ako nejaký zombie. Treba pozdraviť, spýtať sa, normalne komunikovať, aj perverzné reči, prasačinky, komplimenty, a podobne. Priateľka nemá moc záujem o telesné tekutiny KAŽDÉHO DIVÁKA, ale príjemné dotyky v prípade že sa vopred spýtate, nie sú vylúčené. Isto nemáme záujem o "zombie honičov" ktorí sa bez slova vynoria z tmy, mlčky honia a potom sa stratia. A to auto je naozaj veľké, šedé, to spoznáte.

We like to have audience. When it is not so cold we go showing ourselves in the evenings at Zlate Piesky on a mat at the nude beach, or further down below the billboard, in our car doing it in front of viewers. Or sometimes at the thermal springs. Would be nice of you to let us have a while to get started a little, then it would be nice if you would not rush in too close immediately. It is good to keep a little distance at the beginning, even when we open the car window or the doors, or when we switch on the light inside. But most of all, you need to start talking to us. Just ask if you shall come closer, just communicate and not only be there wanking in the dark, like a zombie. You should say hello, ask things, communicate normally, even dirty stuff, compliments, etc. She is not so very much interested in the body liquids of EVERY viewer, but gentle touches in case you ask her first are not excluded. We are certainly not interested in "zombie wankers" who just appear wordlessly out of the darkness and disappear soon after. And the car is really big, grey, you will recognise it.