Pozerať sa

Ťažký oriešok

Poslednom čase nemáme na seba čas a ked mame mat sex je to stále dokola to iste ľahne ližem vojdem do nej a hotovo otrepana pesnička ale chcel by som ju vidieť napríklad natocenu na videu ako si to rozdáva z mužom asi niesom normálny ale čo je normálne
Pozerať ako šuka manželka s iným je pre mňa top vzrušujúce. Treba vyskúšať,ak sa ti ju na to podarí spracovať a ty nebudeš žiarliť. Ideálne aby išlo len o poriadnu živočíšnu je..čku a nie o hľadanie iného partnera.
Ahoj normálne to je a ver mi že musí aj ona súhlasiť
a hlavne si to treba upratať v hlave, my to bežne realizujeme a bavíme sa pri tom
Pokiaľ s radosťou vyhovieš podobným želaniam manžela a vás to oboch naozaj baví, tak máte vzťah, pred ktorým ja iba dvíham svoj pomyslený klobúk *114*
Ako je to možné že moja ma stále vzrušuje aj po dlhých rokoch. Jebal by som ju každý od boha deň. Kokot mi stojí už len keď si predstavím jej klitoris, pindulku, prsia. V sexe je vždy veľa variácií, nikdy to nemusí byť to isté. Stačí zmeniť polohu, začať inak ako minuli, stále sa da objavovať, experimentovať. Zmeniť miesto, nerob to v posteli stále. Mne minule vybrala vonku kokot už vo vchode bytovky, vo výťahu som ju lizal .. predtým sme to robili v aute... Treba len nápady