Поиск

Мужчина
Цель поиска:
дружба
секс
отношения
разговоры

Личная информация

Возраст: 51 год
Знак зодиака: Весы
Сексуальная ориентация: гетеро
Семейное положение: в разводе
Цвет глаз: синий
Цвет волос: шатен
Рост: 167 см
Вес: 73 кг

Сексуальные увлечения и интересы

оральный секс
фингеринг

Личное описание

Zajicci a ostatni mladata mi jiste prominou, ale jednoho dospeleho syna jiz mam a nevlastniho bratra k nemu vazne nehledam. (Upresnuji, vse pod muj vek, je pro me mlade;-)

Netouzim ani po zenacich, ci zadanych, co jim to doma v posteli neklape. Nejsem teta Sally :-) Byt chapu vase "potreby", je mnoho zen, co jsou take ve svazku nespokojene ci existuji privaty, ev.manzelske a sex.poradny.

"I mistr tesar se utne", i ja obcas udelam gr.chybu, ale pokud nekdo seka i, y dle sveho stavu v poklopci, radeji mazu. Akceptovat to lze u cizince, nactiletych, nikoli u nekoho, kdo se honosi titulem VS (viz. Ahoj, moc se my libis, ozvy se my) a dalsi perly. Au! Oko me boli, srdce mi krvaci.

A nyni to zkratim :-) Kalhotky neprodavam, kredit nepotrebuji, otrokarstvi neprovozuji, ani se nenecham kymkoli triskat s roubikem v puse, zviratka mam rada coby mazlicky, nikoli sex.partnery a uz vubec na nikoho nebudu s.at. Chapu urcite uchylky, ale zvlaste ta posledni me dorazila.

Jsem tu jiz par let, ale s politovanim musim rici, ze se to zde meni k horsimu.

....take me dostava, ze si urciti jedinci nedaji praci ani precist zakladni udaje na mem profilu, nebo rozesilaji vsem xx chromozomum zde, prednastavenou zpravu, vazne originalni.

Pokud mam cas, "pokecam" s kazdym, kdo nema v hlave vymlacene obili a slusnost pro nej neni tatarske slovo, ktere neznaji, to vsak neznamena, ze jsem sex.kaskaderka a po par radcich s kdekym hupsnu do postele (najdou se i taci, co by se radi "transportovali" do me). Takze vzkazy typu :" co delas, prijedu, bla,bla,bla" ignoruji.