Поиск

Цель поиска:
дружба
разговоры

Личная информация

Возраст: 32 года
Сексуальная ориентация: гетеро
Цвет глаз: шатен
Цвет волос: брюнет
Рост: 160 см
Вес: 55 кг

Личное описание

Ahoj, hledám bohatého muže, který hledá přátelství.
Bohatého proto, že ráda jím a pařím, zkrátka takového, co do našeho přátelství dokáže vnést trochu zábavy a užívání si života. Kdyby dávali krevety a mojito zdarma, tak bys nemusel mít ani cent.
Muže proto, že si nerozumím s ženami.
Hledám zde jen přátelství, sex ne, protože jsem šťastně zadaná.
Vztah a sex mám v pořádku, jen přátel není nikdy dost. Hledám primárně tedy kamarády na dlouhodobější přátelství -do 40 let, se kterými si budu rozumět, důležitá je osobnost, ne peníze. Peníze jsou pouze příjemný bonus, bonus dovolit si něco, co jinak nelze. Ne priorita. Priorita je psychicky zdravý a rozumně smýšlející jedinec. (Tuto větu si přečti třikrát dokola)

Neposkytuju žádné sexuální služby, ani za peníze.
Nejsem hosteska ani modelka, jsem průměrně vypadající milá dívka, která je intuitivní, snad i prozíravá a dokáže člověka podpořit. Nejsem tlustá, nemám velké vnady.
Nehledám nikoho, kdo chce reprezentativní doprovod za večeři. Kdybych byla společnice na večeře, doprovod, byla by to práce a určitě bych si to nechala zaplatit. A živila bych se tím.
Na druhou stranu tě ráda doprovodím, pokud budeš můj kamarád, ale také normalne smyslejici člověk, nepožadující za večeři luxusní vzhled.

V neposlední řadě bych chtěla říct, že nejsem zlatokopka, bavím se i s nebohatými lidmi,s nimiž pařím dnes a denně, akorát s nimi nemohu zapařit a užívat si života v takové míře, kdy začíná větší zábava.

Nikoho nevydírám, nic po nikom nepožaduji..ANI PO TOBĚ, CO TOTO PRÁVĚ ČTEŠ..je to jen nabídka pro ty, co chtějí důvěrné přátele, kteří je nezklamou a zároveň nemají problém se podělit. Pokud takové přátele v mém životě nenajdu, tak mi to vůbec nevadí, protože můj život má smysl sám o sobě. Jen by to byla větší sranda a odvaz.
Proto vždy ráda poznám zajímavé lidi.

Tento profil je aktuální a revidován dne 9.1.2017


Amanda-rap: pokud si myslíš, že všechno na světě funguje stylem něco za něco, tak mi prosím
nepiš.
pokud si myslíš, že jsem prodejná děvka, co si to jen obhajuje, tak mi prosím nepiš.
pokud mi chceš dávat rady do života, tak mi prosím nepiš.
pokud si myslíš, že ti sednu na tvé triky, tak si sám facku vlepíš :D



Pro osobní účely(ty nečti dál),abych věděla, s kým už nemám konverzovat, seznam debilů na tomto webu: (seznam se bude neustále rozšiřovat :DDD ale nejsem zaujatá, stale verim v dobré duše tady)

Wais
_Riwer_
Bindig
ICman
DiplomatPha -extrémně nevyrovnaný jedinec

Všechno na této stránce je popsáno bez příkras tak, jak to skutečně je....každá věta je pravdivá a nedá se vyložit jinak, než jak je explicitně napsána. Nic není zaobaleno. Tvoje misleading domněnky si nech pro sebe.