Поиск

Женщина
Пара женщина и мужчина
Пара женщина и женщина
Цель поиска:
дружба
секс
разговоры

Альбомы пользователя (1)

Личная информация

Знак зодиака: Стрелец
Сексуальная ориентация: гетеро
Семейное положение: свободный
Рост: 183 см
Вес: 70 кг

Сексуальные увлечения и интересы

оральный секс
секс на публике
сексуальное белье
униформы

Личное описание

Si žena, ktorá má peknú postavičku a myslíš si, že to stačí? Že mi budeš odpisovať „áno, nie, neviem“ a tváriť sa aká si hviezda? Ušetri čas sebe aj mne, a hľadaj si nenáročných „chlapov“, ktorý ti aj za to málo budú vďační.

Známi ma volajú cestovateľ či turista a dobre vedia prečo. Ak práve nie som v práci a nepomáham ľuďom skvalitňovať ich každodenný život, nájdu ma niekde na horách, pri mori, alebo na iných úžasných akciách. Milujem nové miesta, čerstvý vzduch a spoznávanie nových ľudí. Zatiaľ čo minulý rok som objavil ľadové krásy Islandu, tento rok sa chystám na vlastnej koži zažiť horkokrvný španielsky temperament v Andalúzii.

Som šťastne nezadaný, obklopujem sa skvelými a veselými ľuďmi, ktorí ma posúvajú dopredu. Ak ti imponujú inteligentní chlapi so zmyslom pre humor, dobrodružní a so sexuálnou iskrou, ak rada spoznávaš nové miesta a neobsedíš doma, budeme si skvele rozumieť.
Zoznamka je pre mňa super nástroj na spoznávanie nových žien. Okruh známych treba totiž vždy rozširovať. Na diskotékach a v baroch sa dá síce slušne zabaviť, ale človek tam okrem vonkajšej krásy nemá šancu spoznať tú, pre mňa rovnako dôležitú – vnútornú.

A čo hľadám? Ženu do koča aj do voza. Dámu, aj žienku domácu. Bývam sám, život ma naučil postarať sa o seba a samostatnosť očakávam aj od teba. Ak si navyše inteligentná, so zmyslom pre humor, a irónia a ľahký sarkazmus ti nie sú cudzie, budeme si rozumieť.

Nebudem ti klamať, na internete som našiel už viacero sexuálnych partneriek, ale aj niekoľko skvelých kamarátok, s ktorými nepotrebujem spávať. Nie, nie som zhýralec, ktorý sa nevie vpratať do kože. Práve to je dôvod, prečo hľadám ďalej. A kto vie, možno si to práve ty, kvôli ktorej všetky ostatné pustím k vode.

Dočítala si to až sem? Odvážna. AK si teda myslíš, že stojí za to to skúsiť, potráp mozgové závity a šup napísať mi niečo originálne ;)