Поиск

Женщина
Цель поиска:
дружба
секс
разговоры

Личная информация

Возраст: 33 года
Сексуальная ориентация: гетеро
Семейное положение: свободный
Цвет глаз: шатен
Цвет волос: брюнет
Рост: 178 см
Вес: 80 кг

Сексуальные увлечения и интересы

анальный секс
глубокая глотка
оральный секс
секс на публике
сексуальное белье
чулки
связывание
подглядывание
униформы
высокие каблуки
фингеринг

Личное описание

Ahojte volám sa Jano. Mám 29. Hľadám tu dievča/ženu na písanie si ale tiež ak by sme si rozumeli aj nejaké to reálne stretnutie z možnosťou spoločného uvolnenia sa a prežitia pekných chvíľ. (Fotky nemam z dovodu svoje prace. Avsak v sukromnej komunikacii su samozrejmost aby si vedela kto som)

NIEČO O MNE:
Nemám športovú postavu ale som celkom aktívny človek, venujem sa rekreačne plávaniu, horskej cyklistike, ale hlavne mam rad turistiku, prírodu a zvieratá.
Som slobodný bezdetný samostatný človek ktorý ma vysporiadanú minulosť ale aj prítomnosť.
Žijem sám neďaleko NM a pokiaľ by som tu niekoho spoznal môžme tráviť čas u mňa ale taktiež som chlap ktorý keď má o niečo záujem bez rečí a nejakého špekulovania pricestuje kam treba (áno som mobilný vlastným autom). Inak v nejakej skratke som manuálne šikovný, kreatívny a veselý človek ktorý je vraj dobrou spoločnosťou. Nehľadím len na seba ale aj na druhého a jeho potreby alebo túžby.

SEX:
V sexe som veľmi otvorený rôznym možnostiam a pokusom (ale ma to samozrejme nejaké tie hranice) Rád skúšam nové veci ako hračky(mam ich zopár), miesta polohy či praktiky. Či už na sebe alebo na žene. Všetko ale z rozumom a citom. Tiež som chlap ktorý uprednostní pôžitok ženy pred svoj vlastný. Som veľmi prispôsobivý od jemného milovania až po pritvrdenie. V sexe viem hlavne ponúknuť dobrú výdrž, kreativitu, uvoľnenie sa a čo je hlavné 100% zdravotný stav (som aktívny darca krvi)

ZHRNUTIE:
Rád tu spoznám dievča s ktorým si budem rozumieť v písmenách ale aj v reálnom stretnutí prípadne možno aj nejakých spoločných aktivitách či už v posteli alebo aj mimo nej.