Личное описание

Ahojky, pokud jsi žena, tak zde můžeš, najít zábavu, vzrušení, práci, brigádu a třeba i něco dalšího.

1, Teď aktuálně nejprve inzerát - Hledám ženu pro film - Fantasy námět - na obličeji maska v případě sexu, ale na to prý mají profesionálky - solo - jen leží - bez masky - (do 45 let) - v případě zájmu s fotografií celé postavy ve spodním prádle, nebo plavkách - profotocast(šnek)centrum.cz

2, V případě zájmu znám někoho, kdo umí natočit, sestříhat upravit domácí soukromé video. Také fotografie na přání a modelingové kurzy.

3, Jeden známý, bývalý zakladatele klubu KOS hledá slečnu na dovádění. Takový doprovod na dovču. V případě zájmu koukni na jeho profil - KOS_man - Víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Prostě jen pomáhám známému a já osobně jsem přes věkový limit. :-)

Teď z jiného soudku. Ráda bych uvedla, že jsem členkou KOS - Klub orálního sexu - anonymní klub bez finančních nároků a sídla - volné členství. Tedy nejedná se o jeden dům, nebo místnost. Nejsem zakladatelka, jen členka. Podstatou klubu je hra, dobrodružství, tajemství a vše je završeno orálním sexem. Samotným smyslem tedy není jen orální sex jako uspokojení svých potřeb. Smysl je v něčem jiném. Všímat si lidí, pozorovat a ne jen tupě čumět do mobilu. Prostě taková hra na hledání pokladu, ale na konci není čokoláda, ale orgasmus. :-) Děvčata, ideální pro hledání KOS, jsou sukně a halenka, nebo košile. Nicméně, jak holky, tak kluci, pokud jdete hledat, tak čišťouncí a vykoupaní a voňaví. Zejména pánové a konkrétně nováčci žádající o přijetí, jak chcete mít se ženou orální sex, když se z kalhot vyvalí tejden mrtvej tuleň s tvarůžkem za ráfkem. FUJ, FUj, Fuj. Ještěže mužští členové klubu se udržují v čistotě. Dávám přednost dívkám, ale občas mužem nepohrdnu. Údajně některé dámy dávají členství v KOS po využití jejich služeb, tak i tak se to dá asi.
Kdo mě chce potkat mimo srazy, tak bývám většinou v Braníku.

Pokud někomu napíšu a tedy jej oslovím, očekávám slušnou odpověď, nebo žádnou odpověď, případně trvalou ignoraci v podobě blokace. Pokud někdo místo normální odpovědi začne chrlit sprostá slova a nepodívá se ani na profil, svědčí to o jeho nekulturním vychování. Toliko k vulgarismům.

Fotky neposílám a posílat nebudu ani kdyby čert na koze jel. Vaše fotky taky nechci, nejsem sběratelka a fotky pinďourů mě opravdu nezajímají. Telefon nesděluji, logicky tedy ani Whatsapp.

Fascinuje mne, že strašná spousta dívek a žen tu chce něco získat a když jim člověk dá rozumnou nabídku, tak je ticho po pěšině, Stejně tak, když se člověk jenom zeptá a skončí v blokaci bez přečtení zprávy. Pravděpodobně je více ženských profilů, něco jako převlečený chlap. Taky by mě zajímaly profily děvčat, kde je jméno složené ze dvou příjmení. Napíšu jim a šup, jsem v blokaci. A to nic nenabízím, prostě se jen zeptám, jestli je možno si psát. Také si myslím cosi o inteligenci některých červených nicků, že když okamžitě po pár větách nepošlu svou fotku, tak jsem chlap já. Hm. Filozofie nadrženého muže v praxi.

Chlapa nehledám, jsem vdaná, až hledat budu, tak si napíšu, tomu, koho si vyberu, takže mi pánové prosím nepište první. Vzhledem k tomu, že jsem bi a, jak jsem psala, jsem vdaná, tak primárně budu v rámci KOS hledat holky. Děkuji za pochopení. Pánové, pokud stejně napíšete, tak asi neodepíšu, nemá to smysl, když neumíte číst.