Поиск

Мужчина
Женщина
Пара женщина и мужчина
Пара женщина и женщина
Цель поиска:
дружба
секс

Личная информация

Пол:
Возраст: 28 лет
Сексуальная ориентация: гетеро би
Семейное положение: свободный свободный
Цвет глаз: зеленый зеленый
Цвет волос: шатен шатен
Рост: 184 см 172 см
Вес: 88 кг 59 кг

Сексуальные увлечения и интересы

глубокая глотка
доминатрикс - раб
фистинг
оральный секс
секс на публике
садомазо
связывание
свингеры
униформы
хозяин - рабыня
фингеринг

Личное описание

On: Že ste ešte nikdy nepočuli o spanking terapii? Tak to nemáte ani najmenšie poňatie, o čo prichádzate. Takéto ľahšia plieskanie sa totiž bude páčiť nielen vášmu partnerovi, ale s najväčšou pravdepodobnosťou aj vám. Bolesť, ktorá sa zmení v rozkoš má totiž isté blahodárne účinky. Sadomasochizmus sa až do osemdesiatych rokov v Amerike liečil ako psychická porucha, až kým sa nepreukázalo, že približne 36 percent populácie sa počas sexu necháva zväzovať. So spankingom, teda výpraskom po zadku je to dosť podobné. Keď si užívate sex a pociťujete silnú rozkoš, váš mozog zaplaví dopamín. Vedecké štúdie dokazujú, že od bolesti k potešeniu nie je až tak ďaleko, ako si myslíme. Samotný spanking vo vás vyvolá vzrušenie a prebudí zmysly. Navyšuje hladinu endorfínov, adrenalínu a oxytocínu v tele. A čo viac, keď si od partnera necháte naplácat, zvyšuje to intimitu a dôveru vo vzťahu. Ľudia sa často na podobné praktiky pozerajú ako na niečo úplne zvrhlého a nedôstojného. Ak ste začiatočník alebo ste nikdy nič podobné nevyskúšali, nie je úplne nutné, aby vás partner na dva dni priviazal k kúrenia a v pravidelných intervaloch vás bičoval rôznou výzbrojou. Ľahké potľapkanie v sexi spodnej bielizni ako predohra však môže pekne spestriť sexuálny život, obzvlášť ak v poslednej dobe trpí. Nielenže táto praktika zmení v mozgu bolesť na dopamín, ale podľa Psychology Today ide aj o hru kto bude mať prevahu. Pre väčšinu je úplným vrcholom to, že sa plne oddajú niekomu inému. Ste vzrušení už len z pocitu, že ten druhý rozhoduje o tom, čo ucítite, budete počuť, ochutnáte. Táto hra je jedným z najlepších únikov z každodenných rolí a stereotypov. V neposlednom rade by sme nemali zabudnúť, že tieto metódy majú terapeutické účinky. Dôjde k uvoľneniu stresu a ľudovo povedané, človek príde na iné myšlienky. Niektorí odborníci dokonca tvrdia, že táto metóda môže slúžiť na vyrovnanie sa s traumami. Po absolvovaní pacienti hovoria o pocitoch úplného uvoľnenia, úľavy až znovuzrodenia. Naša túžba po dokonalom porozumení vo vzťahu a posadnutosť neexistujúcim ideálom živená klamlivou reklamou v médiách vedie k tomu, že zostávame single. Ťažko nájsť dokonalosť v nedokonalom svete. Partnerstvo je o hľadaní rovnováhy a kompromisov.
Mám čas a hlavne chuť na real zážitky...Ohlás sa a dohodneme stretko... prvé môže byť len pri káve...som vysokoškolsky vzdelaný dominant s fantáziou.

Ona: Silne submisívna masochistická mladá žena Ti poupratuje akékoľvek priestory... byt, kanceláriu, chatu, interiér auta. Ak nájdeš nedostatky, prijmem zaslúžený trest. Upratujem v uniforme francúzskej slúžky a v prípade potreby viem prísť aj s kamarátkou. Voči ženám som často veľmi dominantná.