Поиск

Мужчина
Пара женщина и мужчина
Цель поиска:
дружба
секс

Альбомы пользователя (1)

Личная информация

Пол:
Возраст: 45 лет
Знак зодиака: Рак
Сексуальная ориентация: би би
Семейное положение: неженатые партнеры неженатые партнеры
Цвет глаз: шатен шатен
Цвет волос: шатен шатен
Рост: 185 см 167 см
Вес: 93 кг 94 кг

Сексуальные увлечения и интересы

анальный секс
глубокая глотка
групповой секс
садомазо
хозяин - рабыня
фингеринг

Личное описание

Jsme pohodovy milenecky par, ktery ma rad sex a hlavne erotiku jako takovou. Mame radi perverzi, ale kdy si proste uzivame radosti z toho co nam nadelila priroda ... je to precce tak krasne :)

Ona je sub, baculka, velmi sexualne zalozena. Nemame predsudky a hledame podobne lidi. Chceme poznat fajn kluka. On ma rad vzajemny oral a je spise pasiv - zkuseností trochu je, ale chceme se toho i hodne naucit a hlavne se vice poznat.

Aktualne mame zajem poznat muze k nam, ktery odpani jeho anal - preferujme mensi M. Jeji zapojeni neni prioritou.

Ona ma rada divat se na kluky kdyz si hraji. Ale miluje i hrani s holkou. Kdyz budeme na ni drsnejsi vubec ji to nevadi, naopak ... bolest ji prinasi rozkos. rafinovanost, ale nakonec i cista perverze ... zalezi na tom jak si spolecne sedneme.

Mame oba radu povinností a zavazků, cas mame predevsim pres den a i proto nemuzeme vzdy kdy bychom sami chteli ... takze ozvete se jen pokud tohle dokazete pochopit. Nejsme na zavolani :) a to same chapeme i u vas.

Prirotia je 100% zdravi a diskretnost. Prostory nemame. Takze bud u vas nebo na prijemnych disretnich mistech (zadne sukaci pokojiky ale inspirujici prostredi)