Поиск

Женщина
Пара женщина и женщина
Цель поиска:
дружба
секс
отношения
разговоры

Истории (1)

Jak pochopila, co znamená být otrokyní

3 года назад 0 1938 6

Dnes ho uvidí poprvé. Je celá u vytržení, protože se nemůže dočkat. Moc se jí to líbilo, takže hned kývla. Když si na to vzpomněla, tak hned celá zvlhla. Už je tady. Ale místo něho přišla ona. Ano,…

Блоги (2)

Koho hledám?

4 года назад 0 231 0

Hledám slečnu poslušnou. Moje přítelkyně má zkušenost s trojkou a nedávno si přála: Já chci aby se koukala. A pak se přidala. Lépe to nemohla vystihnout.

Na začátek

4 года назад 0 212 0

aaa

Личная информация

Сексуальная ориентация: гетеро
Семейное положение: неженатые партнеры
Цвет глаз: шатен
Цвет волос: брюнет
Рост: 170 см
Вес: 75 кг

Объявления о знакомствах (17)

Toužíš, abys mi musela patřit?

Мужчина ищет женщину
Czech Republic Vysočina

Ať chceš nebo ne? Abys nerozhodovala o tom co bude? Abych o tom rozhodoval já. Chceš zažít 1x ten stav, kdy nic nemůžeš a díky tomu můžeš všechno?

Сексуальные увлечения и интересы

глубокая глотка
хозяин - рабыня

Личное описание

jakou ženu chci: Aby věděla, co chce. Aby si vážila toho, co jí nabízím. Nevím, jestli to mohu dát i Tobě. Ale má ženu umí zažívat energetický orgasmus. Protože je natolik moje, že se ve mě dokáže rozplynout, i když se nemilujeme. Jestli o to taky stojíš, tak si to zasluž. Protože to není jen tak, že si řekneš a hned to bude. Je k tomu potřeba pracovat na své ženské energii a musíš také potlačit svou touhu a dát jí jenom mě. Jestli se chceš stát součástí našeho vztahu a být další ženou, která se mi oddá tak, že bude zažívat radost jen z možnosti být se mnou, jsi vítána.