Поиск

Женщина
Пара женщина и мужчина
Пара женщина и женщина
Группа
Цель поиска:
секс
разговоры
фотосъемка

Объявления о знакомствах (1)

Kameramanka fotografka

Пара ищет женщину
Slovakia Banskobystrický kraj

Hľadáme možno Teba ak máš nejaké zručnosti s Videom a fotením, trocha estetiky vo vnímaní .. Chceli by sme si urobiť nejaké pekné fotky a video pri našom milovaní. Odmena možná...necakame ze sa zapojis ale ak budeš mat chuť a aj my.... Ktovie.

Сексуальные увлечения и интересы

глубокая глотка
доминатрикс - раб
фут-фетиш
латекс
оральный секс
сэндвич
секс на публике
сексуальное белье
чулки
групповой секс
сперма
связывание
подглядывание
униформы
высокие каблуки
хозяин - рабыня
фингеринг

Личное описание

Ahoj. Otvorili ste náš profil... Kto sme?.. Nebudeme o sebe basnit. Sme otvorení novým zážitkom...spoznávaniu nepoznaného, vzájomne sa rešpektujeme a chceme si plniť sny...
... koho hľadáme? Ženu.. K nám do páru... Ale to je naozaj ťažké nájsť... Hľadáme teda asi najskôr podobný pár , ktorý tu hľadá niečo hlbšie, intímnejsie, zároveň vyššie,živelnejsie, zmyselnejsie, par pre ktorý sex, nie je len sex alebo potreba si odskočiť z reality... ale spôsob hľadania novej cesty samým k sebe, k farebnejšim a štavnatejšim zážitkom, stavom úplného oddania sa, dôvery, stavom kvalitatívne nového vnímania sexuality a rozkoše, všeobecne ktorý hľadá tiež aktivity, ktoré posunú ešte na vyššiu úroveň lásky . Necháme sa prekvapiť čím nás prekvapite a či nájdeme podobný pár, príp ženu ktorá by túžila po našej spoločnosti . Sme veľmi hraví. Vnimaví a vášniví.. A nikam sa neponáhľame. Civilné foto neziadajte. Stretko s vami možno vo wellness ako nezáväzné zoznámenie.. Chceme realny zážitok. Nie písanie. Nie trávenie času. Mame ho malo a vážime si ho.
Vyhradzujeme si právo neodpovedat na správy ktoré nás nezaujmú
PS. Staráme sa o seba, pracujeme na sebe, profilová foto vždy naša.. Prosíme o sebareflexiu aj druhú stranu.
Pridávame výšku a vek aj keď na tom až tak nezáleží.
Žena 178/ 28. Muž 181/ 40.