Поиск

Женщина
Пара женщина и мужчина
Цель поиска:
дружба
разговоры

Альбомы пользователя (1)

Видео пользователя (1)

Личная информация

Сексуальная ориентация: гетеро
Семейное положение: неженатые партнеры

Сексуальные увлечения и интересы

анальный секс
фут-фетиш
оральный секс
высокие каблуки

Личное описание

I am just a horny DILF who likes to live out his horniness with others online.

Especially I like mature women, anal games and facials of all kind. Also I like feet and big clits very much. For beautiful trannies I have a kink too, if the female charisma is right.

About messages I am happy and I like to have fun together online. I have a sexy body and a beautiful cock, which I also like to present to those who are interested.

Dear brothers in mind. Thank you for all your messages. But to be honest, I'm not interested in men. I'm trying to be polite, but if you are no woman or look like a female being, please don't be to disappointed, if I won't answer your messages at some point.

And to the others, I am an intelligent man, please don't waste my time with three-word-sentences.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jsem jen nadržený DILF, který rád prožívá svou nadrženost s ostatními online.

Zvláště mám rád zralé ženy, anální hrátky a obličejové hrátky všeho druhu. Také mám velmi rád nohy a velké klitorisy. Pro krásné transky mám také úchylku, pokud je ženské charisma správné.

O vzkazech jsem šťastný a rád se bavím společně online. Mám sexy tělo a krásný penis, který také rád představím zájemcům.

Milí bratři v mysli. Děkuji vám za všechny vaše zprávy. Ale abych byla upřímná, o muže nemám zájem. Snažím se být zdvořilý, ale pokud nejste žena nebo nevypadáte jako ženská bytost, nebuďte prosím příliš zklamaní, pokud vám někdy neodpovím na vaše zprávy.

A pro ostatní, jsem inteligentní muž, prosím, neztrácejte můj čas tříslovnými větami.