Поиск

Женщина
Цель поиска:
дружба
секс
отношения
фотосъемка

Альбомы пользователя (2)

Личная информация

Сексуальная ориентация: гетеро
Семейное положение: свободный
Цвет глаз: зеленый
Цвет волос: шатен
Рост: 170 см
Вес: 61 кг

Сексуальные увлечения и интересы

латекс
оральный секс
секс на публике
сексуальное белье
чулки
униформы
высокие каблуки
хозяин - рабыня
фингеринг

Личное описание

NĚCO O MĚ: rozumný, pohodový, VŠ, 36 let, 170 cm, 61 kg, nekuřák, štíhlá sportovní postava, vousy, delší tmavé vlasy. Záliby turistika, hory, cestování, voda (kanoe, raft, paddleboard, plavání), tenis, ping pong, příroda, tanec, fotografování, ale především erotika v mnoha podobách.

NABÍZÍM své služby fotografa ženám a párům - stačí napsat a na podrobnostech se domluvíme. Vše zdarma z mé strany i ze strany zákazníka. Focení je možné v exteriéru nebo v mém skromném ateliéru (zřízeném přímo u mě doma v bytě). Případně mohu přijet.

HLEDÁM ženu do života. Chci jen jednu dokud nás smrt nerozdělí. Takovou, která je na podobné vlně jako já. Tedy chce žít a ne jen přežívat. Umí se odvázat, být spontánní, je pozitivní a usměvavá. Miluje sex a erotiku všeobecně. Chce mít po svém boku milujícího a milovaného muže, s kterým bude hrdě kráčet životem. Děti mám a další již nechci, ale nevadí pokud ty máš z předchozích vztahů.
Požadavky na vzhled nemám žádné konkrétní. Samozřejmě by bylo super mít ženu se štíhlým pasem a k tomu pěkný zadek a větší prsa, ale není to podstatné. Výše zmíněné je mnohem důležitější.

HLEDÁM - více rozepsané
Výjimečný muž hledá výjimečnou ženu. Hledám ženu, s kterou toho budeme mít mnoho společného. Jaký tedy jsem já? Jednoznačně citlivý (vlhké oči u filmů o lásce, naději, hodnotách? - u mě běžná věc :-), rozumný (myšleno ve stylu, že s věkem a zkušenostmi člověk moudří), selský rozum (když se budu holit ve vaně, logicky použiji sítko nad odtok), milý, hodný, milující, naslouchající, pozorný, uvědomělý, věrný, umím si ze sebe udělat srandu, láskyplný, kontaktní, komunikující, neřešící zbytečnosti či blbosti, naopak řešící podstatné věci. K tomu všemu trochu snílek, umělec a bohém či hippie.
Vyzdvihl bych zejména komunikaci ve vztahu a kontakt - bez těchto dvou stěžejních věcí se neobejdu.
Proč komunikace? Protože žádný vztah není absolutně bez problémů. A když problémy vyvstanou, nejjednodušší a nejúčelnější způsob je vyřešit problémy. Jak? Tím, že se o tom pobavíme a najdeme řešení. Ve výsledku je to zcela prosté. Jen lidi spolu prostě neumějí otevřeně komunikovat. Já to umím.
Proč kontakt? Protože to mám v genech, je to pudová záležitost, kterou v sobě nehodlám potlačovat - vlastně bych tím potlačoval sám sebe, což je nesmysl. Stejně tak je nesmysl nutit do kontaktu ženu, která na to není. Jaký kontakt mám na mysli? Veškerý. Já kontaktem dávám najevo svoji lásku. Projevuje se to tak, že tě pohladím po zadečku když se míjíme v kuchyni, že tě občas potřebuji obejmout, natulit se k tobě, dát ti pusu na přivítanou, jít spolu po městě za ruku, že se ti před usnutím zadívám do očí a přeplněn láskou tě pohladím po tváři, že bych tě nejraději na rukou nosil. No a samozřejmě erotika celkově a sex, bez toho by kontakt nebyl úplný. Ovšem jsem v tomto hodně flexibilní a vlastně mohu být po erotické stránce spokojen s různě založenými ženami. Klidně jen dávat si najevo lásku a dopřávat si rychlovky. Ale mnohem lepší by byla opravdu sex milující žena, která si to umí užít a chce se milovat poměrně často sama od sebe (nečeká pouze na mé signály). Klidně i kdekoli na to zrovna přijde chuť (toulky přírodou, auto, převlékací kabinky, balkon hotelového pokoje, wellness, lumpačit se dá v rozumné míře opravdu téměř kdekoli). Pokud bys byla navíc alespoň lehce exhibicionisticky založená, to už by byla třešnička na dortu. A pokud bys ještě k tomu milovala focení, snesl bych ti modré z nebe.
Sub nebo dom? Já měl v životě jen jeden dlouhodobý vztah (16 let) a s ženou jsme provozovali klasický sex, občas jsem projevil touhu být dominantní nebo ji svázat i provazy, pouty, použít rozpěrnou tyč, hračky, sex houpačku, atd. Většinou se to nesetkalo s úspěchem. Ale třeba živočišný sex s tvrdým přirážením jí občas vyhovoval. Většinou jsem ji ale znal jako téměř asexuální partnerku, která chtěla jen to, aby si co nejrychleji odbyla manželskou povinnost. Na druhou stranu, neměl jsem nikdy zkušenost s dominantní ženou. A jelikož miluji ženské křivky a pohled na ženské tělo, možná by mě určitá forma ženské dominance lákala....netuším, možná ani nikdy nezjistím. Určitě ale ne mlácení, škrcení, dušení, připínák apod.
Blond vs. bruneta, štíhlá nebo baculatá? Je mi to docela jedno. Podstatnější je vše výše zmíněné. Vzhled je sice důležitý, ale nemám nijak vyhraněný styl. Jsem obdivovatel ženské krásy a téměř na každé ženě je očima co obdivovat. Velká nebo malá prsa? Bříško? Nějaká ta celulitida? Pihy? Jizva? Silná stehna? Neřeším. Strie? Ty mi kolikrát připadnou velmi sexy. Navíc i když žena má nedokonalosti, ale má sebedůvěru a ví jak používat ženské zbraně, pak je to prostě parádní. Nejhorší jsou takové ty sexy kočky, které si o sobě myslí, že nejsou pěkné a pořád na sobě cosi zkoumají.