Поиск

Женщина
Цель поиска:
дружба
секс
разговоры

Личная информация

Возраст: 38 лет
Сексуальная ориентация: гетеро
Семейное положение: неженатые партнеры
Цвет глаз: шатен
Рост: 172 см
Вес: 90 кг

Сексуальные увлечения и интересы

анальный секс
глубокая глотка
фистинг
фут-фетиш
оральный секс
золотой дождь
секс на публике
садомазо
связывание
высокие каблуки
хозяин - рабыня
фингеринг

Личное описание

Ahoj, je mi 36 a jsem z Brna.

Jsem pry celkem inteligentni (to radeji necham na posouzeni vas), trpelivy, naslouchajici a podporujici, nadrzenec urcite a myslim si, ze celkem dost zkuseny. Jsem dominantni, ale to neznamena ze bych se choval jako magor, ale ze jsem spis ten, kdo se se stara o druhe a v sexu prebyra hlavni roli.

Sex je asi to co vas tu bude hodne zajimat. Tim ze jsem velmi naslouchajici a dela mi radost zenu maximalne vzrusit, tak jsem vzdy od partnerek zjistoval i ty nejtajnejsi sny. A kdyz je duvera, coz vzdy zjistily ze se mi verit da a vzdy to bude jen mezi nami, tak jsem zazil veci ktere snad nemohu psat :) A gentleman to navic nerika :) Takze urcite budu rad kdyz se nebudes ani ty bat se sverit, co ti schazi i kdyz to bude tabu tema. Nikoho za nic neodsuzuji a jsem pro kazdou spatnost. Jen to musi zustat vzdy jen mezi nama dvema.

Hodne zkusenosti mam v BDSM. Rad naplacam, ale primarne me vice bavi psychicke hry s nejakymi ukoly, hrackami, ponizeni ktere muze byt mensi (vulgarni osloveni, nucena nahota v soukromi) i vetsi (neco ponizujociho vykonavat) az opravdu ty nejvetsi ponizeni.
Nedelam to ale sam od sebe. Nejdrive musim vedet, ze te neco z toho laka. Neuzil bych si to, kdybych vedel ze delam neco, co se ti nelibi. Nehledam tu nikoho konkretniho veku. Mel jsem stejme stare i starsi partnerky a ted jsem byval spise s o dost mladsimy.
Takze si rad uziji jak ze zkusenou zenou, tak i rad zaucuji ne moc zkusene ktere sex ci BDSM teprve chteji objevovat. Jde jen o to jak si rozumime. Urcite rad odpovim na kazdou odpoved a treba jen popovidam, ale rad bych nasel spise jednu z vas na stale schazeni. Netlacim urcite na pilu. Jak casto? To se muze menit, ale jak jsem psal vys, jsem nadrzenec :)