Поиск

Женщина
Цель поиска:
дружба
секс
отношения
разговоры

Личная информация

Возраст: 49 лет
Знак зодиака: Козерог
Сексуальная ориентация: гетеро
Семейное положение: в разводе
Цвет глаз: шатен
Цвет волос: лысая
Рост: 193 см
Вес: 97 кг

Сексуальные увлечения и интересы

анальный секс
глубокая глотка
фистинг
оральный секс
сексуальное белье
чулки
сперма
хозяин - рабыня
фингеринг

Личное описание

Písanie je strata času, tak skúsim trošku obsiahlejšie, by bolo všetko jasné.

Som normálny pohodový chlap a flegmatik – tzv. mámvpichista. Mám rád spoločnosť, zábavu, kvalitný alkohol, dobré jedlo, wellness, hory - ľadovce - lyže. Proste hedonista, ktorý má rád život. Som trochu nevšímavý – ak dôjdeš s mierne modifikovaným účesom od kaderníčky, pravdepodobne si to nevšimnem – neznamená to, že ma nezaujímaš. Zmenu farby vlasov zrejme dám. 😂 Ak si toho nevšimnem - skvelá žena mi povie – pozri bola som u kaderníčky – obratom dostane kompliment. Žena z druhej barikády mi to nepovie, a začne si v hlave fabulovať príbehy, že by aj Hemingway závidel a potom je z ničoho veľký problém.
Mám obe ruky ľavé – takže ak hľadáš kutila, treba klopať na iné dvere. Nie všetci sme zruční a ako by klasik povedal ... vodoinštalatéri nebudou mát co žrát. Ak sa Ti pokazí počítač, servis máš doma.

Občas nechám trošku pasty v umývadle, sporadicky zabudnem vyniesť smeti, a ešte veľa hrozných vlastností. Nenechávam ponožky na zemi, ak sa minie WC papier – vymením ho, záchodová doska – tu by som vedel polemizovať v akom stave by mala byť po odchode 😂 Inak som naozaj normálny jednoduchý jednobunkovec – t.j. chlap. Keď myslím A, poviem A a chcem A – nie je to B,C,D,E,F ani Z.
Občas som lenivý a pohodlný.

Som samostatný od detstva – takže žiadny mama hotel. Som šéfom sám sebe už viac ako 2 dekády. Milionár nie som (informácia pre zlatokopky), ale ani nechodím cvikať do fabriky za 2.000 netto. Mám prácu, ktorá ma naozaj baví a robí ľudom radosť – SEO a ževraj som v tom kurevsky dobrý. Veľmi si cením slobody, že môžem ísť hocikedy a hocikam – je to naozaj na nezaplatenie. Už sa nenaháňam za novým autom, alebo niečím hmotným – stále je to iba vec, ktorá odvezie z bodu A do bodu B. Sú dramaticky dôležitejšie veci v živote ... Možno to znie ako klišé, ale je to tak. Jasné peniaze sú potrebné na slušný európsky život – ale treba vedieť aj kedy stačí.
Mám dve červené čiary v živote – udrieť ženu (po zadku v posteli dostaneš – nemusíš sa báť 😂) a nikdy nekombinujem alkohol a volant.

Som rozvedený.

Hodiť za hlavu najkrajšie roky aktívneho života je totálny nezmysel. Srdce mi už nerozbúcha auto za 100K, ale príjemná žena v totálnej rozkoši

Mám sedavú prácu a hýbať sa treba. Som pravidelný návštevník fitka – nerobím to pre svaly, ale čistím si tam aj hlavu, a benefitom je aj to, že sa človek cíti dramaticky lepšie a časom aj tie svaly budú. 😂 Koniec koncov sú tam vždy veľmi pozitívni ľudia, ktorý ma nabíjajú energiou. Tehličky na bruchu nemám – to by som musel mať jedálniček ako v Birkenau a na to som naozaj veľký pôžitkár. Rád hrám tenis, badminton, občas bycikel a v zime lyžovanie. Turistika nie je moja šálky kávy – v detstve som strávil v lese času na 3 životy. Namiesto chodenia po lesoch, radšej niekde v dobrom rezorte – slnko, more, sex, drink, dobré jedlo. Samozrejme v zime si rád vychutnám krásne Dolomity, alebo Rakúske ľadovce na lyžiach a s bombardinom v ruke.

Sex náš každodenný... tak ako skoro každý chlap (aj chlapi sú frigidní na moje prekvapenie) aj ja milujem sex. Po tej 40-tke mi išlo vždy a výhradne o rozkoš partnerky, proste vidieť ženu v rozkoši ako si užíva orgazmy je proste úplne TOP. Nie som na žiadne extrémy – myslím, že všetko normálne. Ak si myslíš, že penis je divný orgán, alebo k sexu potrebuješ symfonický orchester – to už naozaj neprosím.
Sex nie je iba o súloži – dostali sme do vienka jazyk, prsty, ruky, hračky a chce to iba fantáziu a vášeň.
Trošku submisívnejšia, s ktorou si môžem robiť čo chcem a zle Ti robiť nebudem.
Swingers a podobne nie je moja šálka kávy.
Nepáčia sa mi BBW, moletky – myslím si, že veľká obezita nie je ani pekná ani zdravá. Krv a mlieko je sexi – samozrejme s hranicou. Každý normálny chlap chápe, že ženy to majú v tomto smere horšie – proste musculatúra chlapa a ženy je dramaticky iná. Dá sa všetko, ale na to treba proste zamakať a nevyhovárať sa. Hanblivosť je killer vášne. Dievčatá takže, ak Vás chlap miluje – tak mu je ukradnutá, vaša ceulitída, spadnuté prsia – vzrušujete ho presne taká, aká ste aj so všetkými drobnými nedostatkami, ktoré máme samozrejme aj my. Chýbajúce predné zuby mne určite ukradnuté nebudú ... len aby bolo jasno.


Žena 40+ - inteligencia nutná, EQ, SQ nevyhnutné. Proste normálna žena, emočne zrelá, ktorá nerieši hlúposti a miluje sex. Ak máš rada cestovanie, lyžovačky, spoznávanie novým miest ... kľudne napíš, budem sa tešiť.

Neznášam malomeštiačky a tie čo riešia, to čo si myslia iní ... nechcem žiť život pre niekoho, čo si o mne myslí, ale chcem si ho vychutnať.

https://www.facebook.com/reel/1660156954397006


Prosím aby nepísali sociálne pracovníčky, negatívne naladené, namyslené, hanblivé, frustrované, moletky, sebestredné a hľadajúce otecka - ja už svoje deti mám.

Ak si pár výrazom bez Googlenia nerozumela, alebo si myslíš, že Melbourne je hlavné mesto Austrálie - taktiež nepísať - bez urážky.