Поиск

Мужчина
Цель поиска:
дружба
секс

Личная информация

Возраст: 62 года
Сексуальная ориентация: гей/лесбиянка
Семейное положение: свободный
Цвет глаз: шатен
Цвет волос: седой
Рост: 182 см
Вес: 95 кг

Сексуальные увлечения и интересы

оральный секс
сперма

Личное описание

Cením si svého i tvého soukromí, takže fotky (žádné) nedávám, ani nepožaduji. Intimní fotografie nepovažuji za podstatné pro hledání vztahu, o který mám já zájem. Prostě jakékoli fotky po mě nechtěj, neukecáš mě.

Nehledám pokec a virtuální sex. Chci najít stálého partnera na sex – kamaráda. Proto místo zbytečného dopisování na chatu mám zájem o osobní setkání.

Nehledám jednorázovku a již vůbec ne teďhnedsex. Nejprve setkání na neutrální půdě, pokud si sedneme tak se domluvíme co dál. Jsem skoro abstinent, nekuřák, takže k setkání preferuji spíš nějakou kavárnu, nebo se projít v parku atp.

Líbí se mi mladší kluci, štíhlí, hubení, líbí se mi asiati. Ale za podstatnější považuji, abychom si povahově sedli a rozuměli si.

Hledám dlouhodobější vztah, pokud si budeme vyhovovat tak klidně pouze na sex, ale preferuji spíše přátelský vztah, doplněný tím sexem. Na partnerský vztah a zamilování již ve svém věku moc nevěřím. Ideálně bys mohl třeba jednou za týden přijít ke mně, pokecat, kouknout třeba na film a přespat … Pokud jezdíš pravidelněji do Prahy, tak můžeš i ušetřit za hotel či ubytovnu ...

Můžeš také psát na e-mail adlatus@seznam.cz

No a něco o mě:

Výška 182, váha 102 kg, vlasy a vousy již více šedé než černé, vousy tak střídavě nechávám růst a když mi začnou lézt do pusy tak je oholím. Prostě nikoli dizajn, ale lenost. Oči mám hnědé. Bydlím v Praze na Žižkově, mám rád fantasy, horory, scifi – jak knížky, tak filmy. Hraju již více než deset let WOW. Mám rád humor, výborně si pamatuji a rád vyprávím vtipy a zásadně si nepamatuju, komu jsem již který říkal.
Nebydlím sám, nicméně okolí ví, je tolerantní, a návštěvy i přes noc nejsou problém – k dispozici mám v bytě vlastní pokoj. Nicméně se musím chovat odpovědně i ke spolubydlícím, a proto nepočítej s tím, že tě hned na první schůzce vezmu k sobě domů. Jsem spíše introvert, takže seznamování pro mě není úplně jednoduché. Prostě jsem trochu nesmělý, takže začátek konverzace bude spíše na tobě...