Поиск

Женщина
Пара женщина и мужчина
Пара женщина и женщина
Цель поиска:
дружба
секс
фотосъемка

Альбомы пользователя (1)

Видео пользователя (1)

Личная информация

Знак зодиака: Близнецы
Сексуальная ориентация: гетеро
Цвет глаз: синий
Цвет волос: блонд
Рост: 176 см
Вес: 80 кг

Сексуальные увлечения и интересы

анальный секс
оральный секс
секс на публике

Личное описание

Dámy a slečny, nebaví vás denní stereotyp a doma to v posteli tak nějak neklape? A přesto na svém vztahu nechcete nic měnit, protože máte svých 70% štěstí? Tohle zná snad asi každý a scházejících 30% občas vytváří nepříjemné dusno a špatnou atmosféru. Na těchto stránkách jsem tu od toho, abych vám pomohl s těmi zbylými 30%. Nechci se vázat a nechci se zamilovávat. Partnerský vztah už vůbec nehledám. Nabízím zde pouze nespoutanou zábavu a příjemné chvíle. Vypustit ventil vedoucí k vaší partnerské spokojenosti a naplnění kvalitnějšího milostného života. 100% diskrétnost je samozřejmostí. Respektuji soukromí každého člověka a nehodlám ho jakýmkoliv způsobem narušovat. To platí i o mém soukromí. Věřím, že tak je to fér.

Já osobně rád poznávám nové lidi a jsem společenský člověk. Rád si povídám o čemkoliv, jakékoliv tématu a jsem schopný říct, že něčemu nerozumím nebo o tom nic nevím. Nerad totiž plácám blbosti.
Mám rád pivo i víno a miluju masáže. Rád si při nich hraji s ženským tělem tak, aby se to masírované vždy líbilo a plně se při tom uvolnila.

Těším se na vaše zprávy... a reaguji pouze na ověřené profily.