Поиск

Мужчина
Женщина
Пара женщина и мужчина
Пара женщина и женщина
Пара мужчина и мужчина
Группа
Цель поиска:
дружба
секс

Альбомы пользователя (3)

Блоги (1)

Proč některé TV jsou tak sexy

10 лет назад 8 2959 27

Jelikož mám zálibu v TVčkáření, mohu trochu vyprávět o tom, proč některé TVčka jsou tak sexy. Domnívám se, že jelikož TV-holky jsou původně muži, vědí, "na co se zaměřit" a mají velmi dobrý smysl pro…

Личная информация

Сексуальная ориентация: би
Семейное положение: свободный
Цвет глаз: зеленый
Цвет волос: брюнет
Рост: 176 см
Вес: 82 кг

Сексуальные увлечения и интересы

анальный секс
глубокая глотка
фут-фетиш
оральный секс
секс на публике
сексуальное белье
групповой секс
свингеры
высокие каблуки
трансвестизм
транссексуальность

Личное описание

Pánové, než mi napíšete... Chci, abyste věděli, do čeho jdete. Mám VŠ, umím 5 jazyků, občas sportuji, jsem hodně společensky zaměřená: divadla, muzikály, hraju na kytaru, klavír, umím programovat, ráda vařím, volejbal, tenis, ráda plavu a v zimě bruslím, mám rada vážnou hudbu. Mám úspěch u žen a vyloženě sex tu nevyhledávám. Martinka je moje druhé já :) Proč to v sobě mám? Sama nevím, asi nějaká "sexuální energie navíc". Než mi napíšete, prosím, zamyslete si, jestli na to máte. To tělo, které vidíte na fotkách, nemám zadarmo: pravidelně sportují, posiluji, zdravě jím.

Ráda komunikuji se všemi a vždy se ráda podělím o vlastní zkušenosti (ve všech směrech), ale vyžaduji slušnost, vychovanost (ježiši, kde to žijeme, že o tom musím psát??), inteligenci a jednání na úrovni. Hodně nabízím, ale hodně i vyžaduji. Jsem otevřená a ráda si napíšu s každým. Nemusíte být stejně jako já, ale musím vidět, že umíte komunikovat a jste na úrovni. Mám ráda lidi, kteří vědí, co chtějí a mají koule na to to zkusit.